Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ο Batman δέχεται βοήθεια απ’ τα Χελωνονιντζάκια στο νέο crossover της DC με την IDW!Μέχρι χθες, το να συναντηθούν τα Χελωνονιντζάκια με τον Σκοτεινό Ιππότη, αποτελούσε σενάριο κάποιου fan made comic που ποτέ δεν τελειώναμε μες στο μυαλό μας, ή σενάριο μάχης ανάμεσα στις φιγούρες της συλλογή μας. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, και να γίνει κομμάτι της ιστορίας των comics, με τη συνεργασία που ανακοινώθηκε στο SDCC 15 μεταξύ της DC και της IDW!Το φανταστικό crossover "Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles" θα αποτελείται από 6 τεύχη, με το πρώτο τεύχος να κάνει την εμφάνιση του στα κομιξάδικα τον Νοέμβριο. Η ομάδα πίσω απ’ αυτό το σύγχρονο θαύμα απαρτίζεται από τον βετεράνο της Gotham, James Tynion IV, ο οποίος θα γράφει το σενάριο, και τον αξεπέραστο Freddie E. Wiliams II που θα κάνει τα σχέδια. Ο Freddie E. Wiliams II θα κάνει και τα εξώφυλλα μαζί με τον Kevin Eastman που είναι ένας απ’ τους δημιουργούς των ΤΜΝΤ.

«Ήμουν πολύ τυχερός που έχω δουλέψει τόσο καιρό στο Gotham City, και είναι απόλαυση να βλέπεις τον κόσμο του Batman με άλλα μάτια», δήλωσε ο James Tynion IV. «Το να βάζεις τα Χελωνονιντζάκια σε μια περιπέτεια στο Gotham είναι μια fanboy φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα.»
Η επίσημη περιγραφή της ιστορίας έχει ως εξής: «Στη συνεχή μάχη μεταξύ των Teenage Mutant Ninja Turtles, του General Krang, και της  Foot Clan, οι συμμαχίες έχουν αλλάξει και οι θέσεις μάχης έχουν παρθεί. Ο Krang καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τα Χελωνονιντζάκια και τον Shredder, μεταφέροντας τους σε άλλη διάσταση και αυτοί καταλήγουν στους σκοτεινούς κι επικίνδυνους δρόμους της Gotham City. Δεν τους παίρνει και πολύ χρόνο μέχρι να συναντήσουν το πιο διάσημο κάτοικο της Gotham, τον Batman. Ο Σκοτεινός Ιππότης ίσως είναι η μοναδική τους ελπίδα να νικήσουν τους αντιπάλους τους, και να επιστρέψουν στη διάσταση τους. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει προτού αντιμετωπίσουν ένα σωρό απ’ τους περιβόητους villains της Gotham  

Έχετε ανέβει κι εσείς στη ταράτσα φωνάζοντας cowabunga;   

3 σχόλια:

  1. Τιμωρία δίχως έλεος......μετά τον Αφλεκ στο ρόλο του Batman...ήρθαν και τα ...χελωνονιντζάκια.....
    Θα προτιμούσα τον ...Howard the Duck...

    Δε με λυπάται κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες με ανωμαλάρα, εγώ θα το αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή