Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ο Batman κι η Wonder Woman φοράνε τα καλά τους σε νέα φωτογραφία από το "Batman v Superman: Dawn of Justice"Το Entertainment Weekly αποκάλυψε μια νέα φωτογραφία από το "Batman v Superman: Dawn of Justice", η οποία δείχνει τον Ben Affleck και τη Gal Gadot με επίσημο ένδυμα, σε κάποια κλασάτη εκδήλωση. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Affleck σαν Bruce Wayne να αλληλεπιδρά με τη Wonder Woman της Gal Gadot.


Το περίεργο είναι ότι το άρθρο του EW έχει χεσμένη τη Gal Gadot, και δεν κάνει καμία αναφορά στο όνομα της, αλλά αναλώνεται στο δήθεν «ταξίδι» του Affleck προς τη στολή του Batman. Εμένα δεν μου κάνει καμία εντύπωση πάντως. Είναι γνωστή η θέση μου για τις ικανότητες του Affleck στις δημόσιες σχέσεις.

Στο άρθρο, ο Affleck αποκαλεί τον Bruce Wayne την Αμερικάνικη εκδοχή του Άμλετ, επειδή τον έχουν υποδυθεί ηθοποιοί με πολλές διαφορετικές ερμηνείες. (To be Batman, or not to be?) Μου θυμίζει λίγο τον Καρβέλα που συγκρίνει τον εαυτό του με τον Σούμπερτ και τον Μπετόβεν. Ε όχι και Άμλετ ο Batman!!! Ξεκαβάλα λίγο άρρωστε!

Παρακάτω, γίνεται μια διευκρίνιση, ότι η δική του εκδοχή του Batman είναι πιο γερασμένη απ’ αυτή του Christian Bale. (Δεν το ‘χαμε καταλάβει…) «Είναι στο τέλος της καριέρας του, και ίσως στο τέλος της ζωής του» αναφέρει ο Affleck. «Υπάρχει το αίσθημα της παραίτησης απ’ τη ζωή.»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Zack Snyder, σχολίασε την επιλογή του Affleck σαν Batman, μια επιλογή που ήταν (αρχικά) αμφιλεγόμενη. «Μου άρεσε το γεγονός ότι ο Ben είναι πάνω από 1,90 cm και ψηλότερος απ’ τον Henry Cavill. Ήθελα ο Superman να σέβεται τον Batman, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο δυνατός απ’ αυτόν.»

Το EW έδωσε στο φως της δημοσιότητας και άλλες 4 φωτογραφίες από το "BvS”, στις οποίες βλέπουμε τον Jesse Eisenberg σαν Lex Luthor με επική μαλλούρα!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου