Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Η Elektra και επίσημα στη δεύτερη σαιζόν του “Daredevil”Μετά τον Jon Bernthal, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Punisher στη δεύτερη σαιζόν του “Daredevil”, προστέθηκε στο cast και η Élodie Yung σαν Elektra, βάζοντας έτσι στο παιχνίδι έναν απ’ τους σημαντικούς παίχτες στη σκακιέρα του Hells KitchenΗ επίσημη περιγραφή του ρόλου αναφέρει: «Η Young θα υποδυθεί την Electra, μια μυστηριώδη γυναίκα απ’ το παρελθόν του Matt Murdock, με επικίνδυνες και εξωτικές τακτικές, τις οποίες ο Matt ίσως να μη μπορεί να χειριστεί.» Η πρώτη σαιζόν του “Daredevil” είχε πάντως κάποιες αναφορές στην Electra, χωρίς όμως να την έχουμε δει στην οθόνη.

Και λίγο μάθημα ιστορίας τώρα. Η Elektra δημιουργήθηκε απ’ τον αξεπέραστο Frank Miller, και πρωτοεμφανίστηκε στο Daredevil #168 του 1981. Ακροβατεί στη γραμμή μεταξύ δολοφόνου και ήρωα, και έχει πρωταγωνιστήσει σε δικά της βιβλία, όπως το "Elektra: Assassin", και το "Elektra Lives Again".

Ο Jeph Loeb, αφεντικό της Marvel Television, δήλωσε για την επιλογή της Young σαν Elektra: «Μετά από μια παγκόσμια αναζήτηση, βρήκαμε στην Élodie τη κατάλληλη ηθοποιό να ενσαρκώνει ταυτόχρονα το εντυπωσιακό και φονικό κορμί και τη ψυχολογική πολυπλοκότητα της Elektra. Μαζί με τον Charlie σαν Matt Murdock, οι δυο τους θα ζωντανέψουν μια απ’ τις πιο αγαπημένες και ταραχώδεις σχέσεις από τα comics, με όλες τις απαραίτητες σπίθες, και τις απίστευτες σκηνές μάχης για τις οποίες η σειρά είναι γνωστή.»Τέλεια νέα! Με Electra και Punisher στο παιχνίδι, η δεύτερη σαιζόν του “Daredevil” αναμένεται εκρηκτική! Μένει να δούμε τώρα αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και για τη συμμετοχή του Bullseye στη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου