Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Άκρως επιτυχημένο και διασκεδαστικό το Friendly Drawing Challenge!Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Friendly Drawing Challenge by Comics in Greece που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Comics «Με Πενάκι & Σκαπάνη»!

Οι συμμετοχές των ταλαντούχων καλλιτεχνών που μας τίμησαν με τη παρουσία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Η φιλική αναμέτρηση έγινε σε χαρούμενο κλίμα, με πολύ γέλιο, και με ανεβασμένη διάθεση! Ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης και παρακολουθούσε τους καλλιτέχνες χωρίς σταματημό. «Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις όλη τη δημιουργική διαδικασία μπροστά στα μάτια σου», άκουσα να λέει ένας φίλος που παρακολουθούσε το event.
Οι καλλιτέχνες έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους σε ευφάνταστα θέματα από τα comics και τη pop κουλτούρα! Old Man Logan, Hipster Thor, Wonder Woman Pin up, My Little Pony Vs Cthulhu, Daredevil and Elektra, ήταν μερικά μόνο από τα πολλά σκίτσα που δημιουργήθηκαν!
Οι συμμετέχοντες και το κοινό απόλαυσαν την αναμέτρηση, και το σίγουρο είναι ότι το ραντεβού μας θα ανανεωθεί για τους επόμενους μήνες.

Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους: Νικόλα Στεφαδούρο, Malk, Γρηγόρη Σαντοριναίο, Κώστα Φραγκιαδάκη, Σταυρούλα Παπαδάκη, Αγγελική Δελεχά, Παναγιώτη Τσαούση, Βασίλη Μίσιακα, Γιάννη Ερμίδη, Κωνσταντίνο Μοσχονά, Γιάννη Βούλγαρη, Χρήστο Μακροζαχόπουλο, Φίλιππο Κωνσταντάκη, που έδωσαν ρεσιτάλ σχεδίου μπροστά στα μάτια μας, και την Αναστασία Ρενιέρη που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πράξη την ιδέα μου.

Είναι επίσημο λοιπόν! Βάζουμε πλώρη για το 2ο Friendly Drawing Challenge! Εις το επανιδείν σύντροφοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου