Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Δοκιμαστικές πτήσεις του Hawkman σε «Flash» και «Arrow» πριν προσγειωθεί στο «Legends of Tomorrow»Ξέρουμε εδώ και λίγες βδομάδες ότι ο Hawkman θα εμφανιστεί στο “Legends of Tomorrow”. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες νωρίτερα.

Μια ανώνυμη πηγή ενημέρωσε το EW, ότι η Carter Hall εκδοχή του Hawkman, θα εμφανιστεί στο “Flash” και το “Arrow  πριν τη συμμετοχή του στο «Legends of Tomorrow». Η ίδια πηγή περιγράφει τον χαρακτήρα σαν «χαρισματικό και σοφό για την ηλικία του», και επισημαίνει ότι ο Hawkman έχει επίγνωση των περασμένων ζωών του, δίνοντας σ’ αυτόν τον φυσικό ηγέτη ένα σύνολο 5000 χρόνων εμπειρίας να πατήσει επάνω. Αν και δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι εκδοχές του  CW των Hawkman και Hawkgirl θα είναι εραστές που έχουν μετενσαρκωθεί, η πηγή αναφέρει: «η Kendra Saunders δεν θα ξέρει ποιος είναι (ο Hawkman)», μόλις ξαναγεννηθεί.

Γνώμη μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύουν όλα τα παραπάνω, και να εμφανιστεί ο Hawkman πρώτα στο “Flash” και το “Arrow”. Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του shared universe της DC που χτίζει το CW. Μην ξεχνάτε ότι η White Canary θα αναστηθεί στο “Arrow” προτού εμφανιστεί στο “Legends of Tomorrow”, και η Ciara Renee που υποδύεται τη Hawkgirl έχει πει σε συνέντευξη της ότι υπολογίζει ότι θα εμφανιστεί πρώτα στο “Flash” το φθινόπωρο.

Το “Flash” και το “Arrow” επιστρέφουν αρχές Οκτώβρη, και απ’ ότι φαίνεται θα έχουν πολύ ζουμί! Θα παρουσιάσουν νέους χαρακτήρες, θα στρώσουν το έδαφος για το “Legends of Tomorrow”, και θα μας βάλουν σε νέες αγωνίες για το καθένα ξεχωριστά! Όποιος λέει ότι δεν ανυπομονεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου