Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Το trailer του Deadpool είναι εδώ! Που; Μισό λεπτό να πάρω το μεγεθυντικό φακό μου.Θέλετε να μου πείτε ότι ευχαριστηθήκατε και πορωθήκατε με το trailer του “Deadpool” που διέρρευσε τις προάλλες από το SDCC ’15; Περιμένετε μήπως από μένα να σας πω πόσο γαμάτο ήταν και τι ωραία σκηνικά που είχε; Άδικος κόπος… Όσο πιστό, fanboy, ή true believer να με θεωρείτε, εγώ λαοπλάνος δεν γίνομαι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω με γλαφυρότητα και πειστικότητα κάτι για το οποίο μου βγήκε η Παναγία για να δω.

Μπορώ με πολλή άνεση όμως να σας περιγράψω τι άκουσα. Τους διαλόγους. Τις φονικές ατάκες που εκσφενδονίζονταν πάνω στη μούρη μας, όχι μόνο απ’ τον άρχοντα τον Deadpool, αλλά κι απ’ το υπόλοιπο cast. Τις ευχαριστήθηκε η ψυχούλα μου! Γέλασα με τη καρδιά μου, και κατάλαβα ότι η ταινία αυτή θα αποδίδει στον Deadpool τα δέοντα! Το 4th wall που έσπαγε με κάθε ευκαιρία ο Wade Wilson, με έκανε παραμιλάω από ηδονή. Με λίγα λόγια, οι ατάκες με έψησαν σαν μαθητριούλα σε πρώτο ραντεβού, η ποιότητα του video όμως μαλάκωσε τη στύση μου.

Είναι απαράδεκτο, εν έτει 2015 μ.Χ., να βασιζόμαστε σε κλεμμένα βίντεο από τη κάμερα κάποιου κομιξόκαβλου, και να μην απολαμβάνουμε το HD trailer στο youtube… Ποιο είναι το σκεπτικό πίσω απ’ αυτή τη κίνηση; Βαρεθήκανε να το ανεβάσουνε; Ένα σκατένιο trailer σαν κι αυτό, ακυρώνει την ίδια την έννοια του trailer. Αν είναι δυνατόν! Κι αυτή η γαμημένη συνήθεια να σου δείχνουν το κοκό αλλά από μακριά και λίγο, για να κάνεις σαν υστερικιά μέχρι να δεις το real thing σε μερικές βδομάδες (3 στη προκειμένη περίπτωση), αρχίζει να με κουράζει, και πιστεύω θα τους σκάσει στη μούρη κάποτε.

Ας δώσω όμως τόπο στην οργή, γιατί θέλω να βγάλω το καπέλο στους σεναριογράφους της ταινίας ,Rhett Reese και Paul Wernick, για τους διαλόγους και το γέλιο που βγάζουν! Η καλύτερη σκηνή του trailer ήταν η συνάντηση του Weasel με τον Deadpool. Η περιγραφή του Wade για τη φάτσα του, δηλαδή «σαν αρχίδι με δόντια» είναι από άλλη διάσταση! Αλλά και η απάντηση του Weasel ήταν εξίσου ξεκαρδιστική! «Η φάτσα σου είναι σαν να τσιμπούκωσε ο Freddy Krueger τον χάρτη της Γιούτα!» Ένα άλλο θετικό σημείο ήταν η εμφάνιση του Colossus και η επική μπούφλα που έσκασε στον Deadpool. Από κει και πέρα θα περιμένω μέχρι να βγει και επίσημα το trailer, για να το δω σε ανθρώπινη ανάλυση, και να το ευχαριστηθώ όπως του αρμόζει.

Ας ελπίσουμε ότι τα «τσακάλια» της Fox δεν θα εξαντλήσουν και τις 3 βδομάδες που είπαν αρχικά για να το δώσουν κι επίσημα στο κοινό… Εκεί φτάσαμε. Να παρακαλάμε για ένα νορμάλ trailer…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου