Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Zoom-ερά τα μυστικά της δεύτερης σαιζόν του “Flash”!Το Warner Bros. Superhero Saturday panel που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο SDCC ’15, και στο οποίο συμμετείχαν οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς “Flash”, ήταν γεμάτο εκπλήξεις που αφορούσαν τη δεύτερη σαιζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς με το «Άλικο Τρεχαντήρι». Ας δούμε τα κυριότερα σημεία:

Είδαμε ένα σύντομο teaser με μια ασημένια-μπλε γραμμή που έτρεχε στο Central City, και ακούστηκε μια φωνή που έλεγε: “My name is Jay Garrick, and your world is in danger.” Οι παραγωγοί της σειράς επιβεβαίωσαν την εμφάνιση του Jay Garrick στη δεύτερη σαιζόν, και ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώνει δεν είναι άλλος από τον Teddy Sears του «Masters of Sex». Θα συμμαχήσει με τον Barry Allen ενάντια στην απειλή που λέγεται Zoom, ο οποίος είναι ταχύτερος απ’ όλους!

Οι Geoff Johns και Andrew Kreisberg ήθελαν να παρουσιάσουν τον Jay Garrick, δεδομένου ότι δεν είχε εμφανιστεί ποτέ πριν σε live action ρόλο. Συμπτωματικά, το επεισόδιο 1.23 ταιριάζει με το τεύχος 123, στο οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι 2 Flash.

Η δεύτερη σαιζόν θα πιάσει τα πράγματα λίγους μήνες μετά το περσινό φινάλε και θα ασχοληθεί με τις παρενέργειες των κατακλυσμικών γεγονότων πάνω απ’ το Central City. Δεν αποκαλύφθηκε τι έπαθε ο Barry Allen μέσα στη μαύρη τρύπα που μπήκε. Θα πρέπει να αναλογιστεί τι σημαίνει να είσαι ο σωτήρας της πόλης.

Η Iris θα χρησιμοποιήσει την πείρα της στους δρόμους (εδώ γελάμε), και τις ικανότητες της σαν ρεπόρτερ (ξαναγελάμε), δουλεύοντας πιο πολύ στα STAR labs, δίπλα στη Caitlin και τον Cisco. Φυσικά θα πενθεί ακόμα τον χαμό του Eddie.

Ο John Wesley Shipp μας προϊδεάζει ότι ο Henry θα βγει κάποτε απ’ τη φυλάκα, αν και θα πρέπει μαζί με τον Barry να αναλογιστούνε τις ηθικές επιπτώσεις της απόπειρας απόδρασης που είχε γίνει παλιότερα. Ο Tom Cavanagh το παίζε Σφίγγα και δεν του έπαιρνες κουβέντα για τον ρόλο του στη δεύτερη σαιζόν, αν και είπε ότι θαυμάζει τη δυαδικότητα που δώσανε οι συγγραφείς στον χαρακτήρα του Harrison Wells.

Η Danielle Panabaker θέλει να δει τη Killer Frost στη δεύτερη σαιζόν, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τίποτα. Εκθείασε πάντως τη πολλή δουλειά που έπεσε στη περούκα, το κοστούμι, και το όλο λουκ, και θα ήταν τρελό να μην τα χρησιμοποιήσουν και φέτος, σωστά;

Ο Grodd θα επιστρέψει, και θα έχουμε ένα επεισόδιο επικεντρωμένο στον Captain Cold και τη Golden Glider για να μπούμε στη δυναμική της οικογένειας Snart. Οι παραγωγοί πάντως είναι πιο πολύ ενθουσιασμένοι για τον Zoom.
     
Θα γίνει ο Cisco Ramon Vibe την επόμενη σαιζόν; Ο Geoff Johns προτείνει να διαβάσετε τα τεύχη που έχει γράψει για να πάρετε μια γεύση από τις δυνάμεις που έχει ο Cisco πάνω στο multiverse.

Πως σας φάνηκαν οι Zoom-ερές αποκαλύψεις για τη δεύτερη σαιζόν του “Flash”; Τι άλλα μυστικά θα σκάσουν μύτη πριν από τις 6 Οκτωβρίου που γυρνάει η σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Μείνετε μαζί μας για ότι προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου