Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Είναι ο γιος του Zack Snyder ο Robin του “Batman V Superman”;Ξέρουμε ήδη από το trailer του "Batman v Superman: Dawn of Justice" ότι ο Robin πρόκειται να κάνει μια μικρή εμφάνιση στη συγκεκριμένη ταινία. Τώρα, αν αυτό το cameo θα αφορά μόνο την εμφάνιση της στολής του νεκρού “Boy Wonder”, όπως είδαμε και στο trailer, ή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τον Robin σε κάποια σκηνή flashback, δεν το ξέρουμε ακόμα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει απ’ το να το υποθέτουμε ή να το ελπίζουμε.

Τροφή σ’ αυτές τις ελπίδες δίνει το “Heroic Hollywood” το οποίο αναφέρει ότι ο γιος του Zack Snyder, Eli, έχει ήδη γυρίσει τη σκηνή με τον Leto σαν Joker όπου ο Robin δολοφονείται απ’ τον “Clown Prince of Crime”.

Ο Eli Snyder έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν σε ταινίες του πατέρα του, υποδυόμενος νεότερες εκδοχές του Λεωνίδα και του Rorschach στις ταινίες «300» και «Watchmen» αντίστοιχα. Αν και όλα τα παραπάνω είναι φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ενδιαφέρον έχει η φωτογραφία που ανέβασε ο φωτογράφος  Clay Enos στο twitter, η οποία δείχνει τους Snyders με λεζάντα «Boy wonder?». Ο Enos έχει ξαναδουλέψει με τον Zack Snyder και σε παλιότερες ταινίες του, πράγμα που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι αυτή η φωτογραφία μπορεί να έχει και κάποια βάση.


Το όλο θέμα πάντως με τον Robin είναι ζουμερότατο, και μακάρι να επιβεβαιωθούν οι φήμες. Με κάνει να θέλω να δω τη ταινία μόνο και μόνο αυτή τη σκηνή. Λέτε να δούμε σε live action τον Joker να σπάει στο ξύλο τον Robin με τον λοστό και μετά να τον λαμπαδιάζει με βόμβα όπως στο “A Death in the Family”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου