Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Έρχεται η τριλογία Batfleck;Σαν να μην έφτανε ότι ο Ben Affleck μάλλον θα σκηνοθετήσει, θα γράψει και θα πρωταγωνιστήσει στη σόλο ταινία Batman που προγραμματίζεται για το 2018, έρχονται πληροφορίες που λένε ότι θα τρώμε Batfleck στη μάπα για καμιά 10ριά χρόνια ακόμα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από ανώνυμη πηγή της βιομηχανίας του σινεμά, πριν από 2 μέρες περίπου, έγινε ειδική προβολή του Batman V Superman: Dawn Of Justice που διοργανώθηκε για τους συντελεστές της ταινίας και τα αφεντικά της Warner. Σύμφωνα με τη πηγή, η ταινία αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία, σε σημείο που απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα και οι θεατές σηκώθηκαν απ’ τις θέσεις τους για να την επευφημήσουν.

Η Warner λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την ερμηνεία του Batfleck, που σκέφτεται σοβαρά να κάνει «χρυσή πρόταση» στον Affleck, η οποία θα τον κλειδώσει σαν πρωταγωνιστή σε μια νέα τριλογία Batman. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι οι Warners χτίζουν το DC movie universe πάνω στον Affleck, γιατί τον θεωρούν τον απόλυτο Batman.
Όλα τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, γι’ αυτό σας συνιστώ να τα αντιμετωπίσετε με σκεπτικισμό. Εννοείται ότι αν προκύψει επίσημη ανακοίνωση, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ήταν τόσο τέλεια αυτή η σχεδόν τελική εκδοχή της ταινίας που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό; Τι μαγικά κάνει ο Batfleck, που κάνει τους Warners να του προσφέρουν γη και ύδωρ για 10 χρόνια; Θα παίζει τον Batman μέχρι τα 55 δηλαδή; Ρε τον κερατά ταλέντο που το έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου