Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Τα αντίπαλα στρατόπεδα στο Captain America: Civil War και ποιο γεγονός πυροδότησε το διχασμόΗ τρίτη φάση του Marvel Cinematic Universe ξεκινά με τον εμφύλιο πόλεμο των υπερ-ηρώων στο “Captain America: Civil War”.  Ποιο γεγονός όμως πυροδότησε αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο, και ποιοι υπερ-ήρωες θα ταχθούν υπέρ του Captain America ή του Iron Man είναι πράγματα που δεν τα ξέρουμε ακόμα σίγουρα, αλλά με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό θα σας μεταφέρουμε τις τελευταίες πληροφορίες-φήμες!
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα στη πιάτσα, η Team Captain America θα αποτελείται από τους: Captain America, Falcon, Bucky Barnes, a.k.a. The Winter Soldier, Hawkeye, Scarlet Witch, και Ant-Man.
Η Team Iron Man θα έχει τους: Iron Man, War Machine, Vision, Black Widow, και Spider-Man.
Ο Black Panther θα παίζει τον ρόλο της Ελβετίας, καθώς ο Kevin Feige φέρεται να έχει δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος ήρωας θα παραμείνει ουδέτερος.

Ποιο γεγονός όμως οδήγησε στο Civil War; Οι πληροφορίες απ’ το Heroic Hollywood λένε ότι όλα ξεκινάνε με τον Captain America και τη Scarlet Witch οι οποίοι προσπαθούν να συλλάβουν τον Crossbones. Το πρόβλημα είναι ότι ο Crossbones φοράει ένα γιλέκο με εκρηκτικά. Για να προστατευτούν οι πολίτες στο έδαφος, ο Captain America διατάζει τη Scarlet Witch να σηκώσει τον Crossbones στον αέρα. Εκείνη το κάνει, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να περιορίσει τη μεγάλη έκρηξη που προκλήθηκε κι η οποία ήταν κοντά σε ένα κατοικημένο κτίριο, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ζωές, να δημιουργηθούν πολλές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου