Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον Kylo Ren και το First Order του Star Wars: The Force Awakens



Ο Kylo Ren είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο ενδιαφέρων και μυστηριώδης χαρακτήρας που θα δούμε στο «Star Wars: The Force Awakens», και το οποίο θα απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2015. Ξέρουμε ήδη ότι ο συγκεκριμένος villain ανήκει σε μια ομάδα που ονομάζεται «The Knights of Ren», έχει εμμονή με τον Darth Vader (όπως όλοι μας), και ότι συνδέεται με κάποιο τρόπο με την αρχική τριλογία.




Σε συνέντευξη του στο Empire, ο σκηνοθέτης της ταινίας J.J. Abrams, αποκάλυψε κι άλλες πληροφορίες για τον αινιγματικό villain. Επιβεβαίωσε ότι ο   Kylo Ren δεν είναι Sith, κι ότι κινείται υπό τις εντολές του Supreme Leader Snoke, ο οποίος είναι μια εμβληματική και παντοδύναμη φιγούρα στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης.

Ο Snoke είναι ένας χαρακτήρας που έχει δημιουργηθεί ψηφιακά, και θα τοn ενσαρκώνει ο ηθοποιός Andy Serkis. Ακούμε την ανατριχιαστική φωνή του στο teaser trailer: “There has been an awakening. Have you felt it? The Dark Side... and the Light.”

Ο Abrams μίλησε επίσης για τη κατάσταση για τη κατάσταση που επικρατεί στον γαλαξία στην αρχή του “The Force Awakens”, και μας έδωσε πληροφορίες για το “First Order”, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ, τους περίγραψε σαν τους Ναζί.

«Η όλη ιδέα προήλθε από συζητήσεις για το τι θα γινόταν αν όλοι οι Ναζί πήγαιναν στην Αργεντινή, και να συνέχιζαν να δουλεύουν πάλι όλοι μαζί. (Ρίμα) Τι θα γεννιόνταν απ’ αυτό; Θα μπορούσε το First Order να λειτουργεί σαν ομάδα που θαύμαζε την Αυτοκρατορία; Θα μπορούσε το έργο της Αυτοκρατορίας να εκληφθεί σαν μισοτελειωμένο; Θα μπορούσε να υπάρξει μια ανάγκη να δούμε πιο προσεκτικά τα πράγματα που δεν έγιναν;»




Κάτι έχει το First Order που με ιντριγκάρει… Μην ξεχνάτε ότι το «Star Wars: The Force Awakens» διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Return of the Jedi». Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πως θα διαμορφωθεί αυτή η ομάδα από villains που λέγεται First Order τόσα χρόνια μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου