Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Το red band trailer του «Deadpool» είναι επικό! Τέλος.


Μεγάλη η χάρη σου μάγκα μου Deadpool. Δύο φορές σχολιασμό trailer δεν έχω κάνει για κανέναν! Ήρθε επιτέλους και το επίσημο trailer για το «Deadpool», σε ανθρώπινη ανάλυση, αυτή τη φορά, και το ‘χω παρακολουθήσει τουλάχιστον 20 φορές μέχρι στιγμής. Μπορώ επιτέλους να συνδυάσω τις ατάκες με τους χαρακτήρες στην οθόνη! Το red band trailer είναι όλα τα λεφτά, και είναι αυτό που σας συνιστώ να δείτε.
Ευχαριστήθηκα με τη καρδιά μου τις σκηνές μάχης, ιδιαίτερα με τα σπαθιά κατάνα, την Bea και τον Arthur. Αν δεν σας λένε τίποτα τα ονόματα, γκουγκλάρετε τα μαζί, και θα δείτε ότι ο Deadpool είναι μεγάλος φαν των “Golden Girls”… Χεχέ, αυτές τις λεπτομέρειες αγάπησα σε σένα, που λέει κι ο Γιαννάκης ο Πλούταρχος. Η σπλατεριά και τα βρισίδια έχουν τη τιμητική τους, και οι ραπιές που παίζουν από πίσω εκτοξεύουν την bad-assεριά στα ουράνια!

Βλέπουμε επίσης καλύτερα και τους άλλους χαρακτήρες, οι οποίοι με τη μοναδικότητα τους ενισχύουν την έντονη αίσθηση από comics που αποπνέει η ταινία. Η Blind Al που μένει με τον Wade εμφανίζεται καυστική όπως πάντα, η Negasonic Teenage Warhead εμφανίζεται για λίγο με ύφος «όχι πολλά-πολλά», ο Colossus γίνεται αντιληπτός απ’ τη μπουνιά που σκάει στον Deadpool, ο Weasel δεν μπορεί να σταματήσει να κοιτάει και να σχολιάζει τη μάπα του Wade, ενώ ο Ajax προσπαθεί να ξεκοιλιάσει τον Deadpool σε μια επική μάχη με σπαθιά στο κατάστρωμα ενός πλοίου.

Για το τέλος σας αφήνω το απίστευτο τριπλό headshot του Deadpool και την αντίδραση του όταν μυρίζει τα πιστόλια του: “Θα τον παίξω απόψε». Κλασσικός Deadpool! Σπάσιμο του 4th wall με κάθε ευκαιρία για να μας υπενθυμίσει ότι δεν λέγεται άδικα «Ο Φωνακλάς Μισθοφόρος». Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου