Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Ο ρόλος του Spidey θα είναι κάτι περισσότερο από cameo στο Captain America: Civil War;


Ξέρουμε στα σίγουρα ότι ο Spider-Man θα κάνει τη πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο “Captain America: Civil War”. Ο Tom Holland έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές που απαιτεί ο ρόλος του, και εκεί που όλοι λέγαμε ότι η παρουσία του Spider-Man στη ταινία θα είναι απλά ένα γρήγορο πέρασμα απ’ την οθόνη, ο Devin Faraci του “Birth.Movies.Death”, έρχεται να ταράξει τα νερά με τις νέες πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Ο Faraci λοιπόν υποστηρίζει ο Spider-Man ήταν στα γυρίσματα του “Captain America: Civil War” πολύ παραπάνω από τον Tom Holland… Τι σημαίνει αυτό; Βάλε τη μάσκα του Spider-Man σε 5-6 κασκαντέρ, πρόσθεσε CGI και άλλα ειδικά εφέ, και έχεις πολύ παραπάνω Spider-Man στη ταινία. Καθόλου δύσκολο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω λεγόμενα του Faraci:

«Σε πόσες σκηνές θα συμμετέχει ο Spider-Man; Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά οι πηγές μου λένε ξεκάθαρα ότι υπάρχει περισσότερος Spider-Man σ’ αυτή τη ταινία απ’ όσο περίμενα. Δεν θα περάσει απλά να πει ένα γεια, θα λερώσει τα χέρια του σ’ αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο. Θα πολεμήσει. Και η σκηνή της μάχης του μπορεί να είναι αυτή που θα κάνει τους fans ανά τον κόσμο να ενθουσιαστούν πραγματικά. Όχι επειδή η σύγκρουση θα είναι κορυφαίου επιπέδου, αλλά επειδή θα είναι για σπασίκλες μέχρι θανάτου, και διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μάχη με super heroes που έχετε δει στο σινεμά ως τώρα.»

Φοβερά νέα όπως και να το κάνουμε! Μακάρι να επιβεβαιωθούνε και να απολαύσουμε περισσότερο Spidey στο Civil War! Εσείς τι λέτε; Με ποιον λέτε να συγκρουστεί ο Spider-Man; Περιμένω τις σκέψεις σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου