Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαταστήστε τον Dr. DoomΠολλά ήταν τα στραβά και τα ανάποδα της νέας ταινίας Fantastic Four υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Josh Trank. Καταρχάς μην φοβάστε για spoilers γιατί για να υπάρξουν spoilers πρέπει να υπάρχει και μια υποτυπώδης πλοκή.

Η ταινία διάρκειας 90 λεπτών περνά σαν αστραπή μπροστά απ’ τα μάτια σου, όχι απ’ τη καταιγιστική δράση, ή λόγω της ευχάριστης ατμόσφαιρας που δημιουργεί, αλλά επειδή το συντριπτικό μέρος της ταινίας εξυπηρετεί σαν εισαγωγή του σεναρίου. Κοίταξα το ρολόι μου ένα τέταρτο πριν τελειώσει η ταινία, και με φρίκη διαπίστωσα πως σ’ αυτά τα  15 λεπτά οι χαρακτήρες πρέπει να δεθούν επιτέλους κάπως μεταξύ τους, είχα δει ελάχιστα ψήγματα δράσης, οι Fantastic Four δεν είχαν φορέσει τις χαρακτηριστικές στολές με το 4 στο στήθος, και έπρεπε να δοθεί και να κερδισθεί η τελική μάχη ενάντια στον υπέρτατο κακό της ταινίας τον Dr. Doom.

Μιλώντας για τον Dr. Doom, δεν μπορείς να μη βάλεις τα κλάματα όταν τον αντικρίσεις…  Δεν μπορείς να φτιάξεις αγαπητούς ήρωες; Να το δεχτώ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία σου είναι επιπέδου σχολικής ταινίας; Να το καταπιώ. Δεν βάζεις τις χαρακτηριστικές στολές στην super hero ομάδα σου; Μαζί σου. Δώσε όμως στον supervillain σου τη βαρβατίλα και το γόητρο που του αξίζει! Μιλάμε για τον ΔΟΚΤΟΡ ΦΑΚΙΝΓΚ ΝΤΟΥΜ εδώ!!! Ένας από τους υπέρτατους supervillain του κομιξιακού στερεώματος να ‘ούμε! Θα ‘πρεπε να περπατά και να κλάνουν μέντες στο πέρασμα του. Μην τον παρουσιάζεις σαν crash dummy με πράσινα φωτάκια που να πάρει!

Έχοντας δει λοιπόν με τα ίδια μου τα μάτια τη κατάφορη αδικία που πραγματοποιήθηκε εναντίον της badassεριας του Dr. Doom, αποφάσισα να συνθέσω μια dream team από Έλληνες καλλιτέχνες comic, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν το αστείρευτο ταλέντο τους για να αποδώσουν στον Dr. Doom τα δέοντα και να τον επαναφέρουν στις συνειδήσεις όλων μας σαν την υπέρτατη απειλή κατά της ανθρωπότητας.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, για τα μάτια σας μόνο, γίνετε μάρτυρες της αποκατάστασης του Dr. Doom!


Νικόλας Στεφαδούρος


Malk
 

Γρηόρης Σαντοριναίος


Κωνσταντίνος Μοσχονάς

Αγγελική Δελεχά

 

Γιάννης Βούλγαρης

Βασίλης Μίσιακας

Παύλος Κιζιρίδης

Γιάννης Τούσσας

Μάνος Κοτσιφάκης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου