Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Η Fox ακόμα σχεδιάζει το sequel του Fantastic Four!Εγωισμός, ξεροκεφαλιά, άρνηση. Δεν ξέρω ποιο απ τα 3 υπερισχύει στη Fox και εμμένουν στην ίδια αποτυχημένη συνταγή. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την απόφαση που έχει πάρει το συγκεκριμένο studio για τη δημιουργία sequel του Fantastic Four; Όταν κάθε σου προσπάθεια στο franchise στέφεται με παταγώδη αποτυχία, όταν η τελευταία σου «ριζοσπαστική» ματιά βαθμολογείται με 9% στο Rotten Tomatoes, όταν βρίσκεσαι στο κέντρο αρνητικών κριτικών από κοινό και ειδικούς, πως συνεχίζεις το ίδιο βιολί;

Ο σεναριογράφος πάντως της τελευταίας ταινίας Fantastic Four, Simon Kinberg, φαίνεται να έχει κολλήσει σε παράλληλο σύμπαν. Αφού μας δηλώνει ξεδιάντροπα ότι απογοητεύτηκε που η ταινία δεν άρεσε στους fans και ότι έχει ήδη εστιάσει στο sequel, συνεχίζει:

«Κάθε φορά που κάνεις μια ταινία, θέλεις να κάνεις μια τέλεια ταινία. Επενδύεις παρά πολύ χρόνο και προσπάθεια. Κάναμε αυτή τη ταινία στην αφόρητη ζέστη του Baton Rouge (κλαψ!) και ήμουν εκεί κάθε μέρα. Κάθε πρωί που ξυπνάς σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις μια υπέροχη ταινία. Ήταν μια ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Πιστεύω πάντως ότι κάναμε μια υπέροχη ταινία Fantastic Four μ’ αυτό καστ. Επομένως θα προσπαθήσω να καταλάβω που πήγε αυτή.»

Καταλαβαίνεις πάντως που πάει το πράγμα και γιατί στράβωσε εξαρχής, όταν ο σεναριογράφος ακόμα προσπαθεί να καταλάβει που εξαφανίστηκε αυτή η «εκπληκτική» ταινία που σκάρωσε … Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Fox θα πρέπει να ασελγήσει πάλι πάνω στους Fantastic Four; Δεν θα πρέπει τα δικαιώματα να γυρίσουν στη Marvel; Για να σας ακούσω!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου