Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Gambit μένει χωρίς αφεντικό καθώς ο σκηνοθέτης Rupert Wyatt αποχωρεί απ’ τη ταινία.


Η ταινία “Gambit” της Fox, με πρωταγωνιστή και παραγωγό τον Channing Tatum, έχει περάσει από 40 κύματα… Μετά τις φήμες που διαψεύστηκαν κατόπιν, ότι ο Channing Tatum είχε αποχωρήσει απ’ τη ταινία, έρχεται σήμερα η ανακοίνωση ότι ο σκηνοθέτης του project, Rupert Wyatt αποχώρησε οικιοθελώς.

Με ανακοίνωση του ο Rupert Wyatt έκανε γνωστή την απόφαση του να μην είναι πια ο σκηνοθέτης στο Gambit, επικαλούμενος την καθυστέρηση της ημερομηνίας έναρξης παραγωγής, καθώς συμπίπτει με την έναρξη των εργασιών του σε άλλη ταινία.

Υπάρχουν δύο πιθανοί λόγοι για τη καθυστέρηση έναρξης της παραγωγής. Ή έχει γίνει κάποια αλλαγή στο σενάριο και αναγκαστικά πάνε όλα πίσω, ή δυσκολεύονται να γυρίσουν τη ταινία τις ημέρες κοντά στο Mardi Gras.

Το “Gambit” τώρα βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Υπήρχε καπνός από πριν με τη φημολογούμενη έξοδο του Tatum απ’ τη ταινία, αλλά με την αποχώρηση του σκηνοθέτη, μιλάμε πλέον για πυρκαγιά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η Fox παράταγε εντελώς το project. Όπως και να ‘χει, δεν νομίζω να προλάβουμε να δούμε το Gambit μες στο 2016, αφού η ταινία είχε ανακοινωθεί να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 7 Οκτωβρίου 2016. Σκούρα τα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου