Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχεται η Gwenpool, καλυφτείτε!Μετά το variant εξώφυλλο του Chris Bachalo για το Deadpool's Secret Secret Wars #2, η Gwenpool επιστρέφει στις ζωές μας με τις δικές της περιπέτειες!

Ο πρωτότυπος αυτός χαρακτήρας, μίξη της Gwen Stacy και του Deadpool, θα κάνει την επίσημη πρώτη του τον Νοέμβριο στις σελίδες του «Howard The Duck #1» με μια ιστορία που θα αποτελείται από 3 τεύχη και θα ολοκληρωθεί στο «Howard The Duck #3», σε σενάριο του Christopher Hastings και τέχνη από τον Danilo Beyruth. Σαν να μην έφτανε αυτό, τον Δεκέμβριο, η Gwenpool θα εμφανιστεί στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που οργανώνει η She-Hulk, με πάμπολλες προσωπικότητες από το Marvel Universe, στο Gwenpool Special #1. Οι Gerry Duggan, Charles Soule και Christopher Hastings θα βάλουν το σενάριο, ενώ οι Danilo Beyruth, Langdon Foss, Gurihiru θα αναλάβουν τα σχέδια!
Εν τω μεταξύ στο internet, έχει ξεσπάσει ένας ανόητος και άχρηστος πόλεμος εναντίον της Gwenpool. Πολλοί είναι αυτοί που τη συγκρίνουν με τη Lady Deadpool, τη θηλυκή έκδοση του Deadpool από την Earth-3010, και δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν την απέχθεια τους απέναντι στη Gwenpool. Προσωπικά, το θεωρώ ανόητο να αντιπαθείς έναν χαρακτήρα πριν ακόμα διαβάσεις έστω και μια σελίδα απ’ το comic του. Πάμε στοίχημα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα όλοι θα λατρεύουν τη Gwenpool και τα cons θα γεμίσουνε με Gwenpool cosplayers; Οι ίδιοι που τη κράζουνε τώρα, αυτοί θα τη θεοποιήσουνε σε λίγους μήνες. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με νέους χαρακτήρες και νέες ιδέες, και η Gwenpool είναι κάτι που επικροτώ. Επομένως, τον Νοέμβριο θα τρέξω να αγοράσω το «Howard The Duck #1» για να τη στηρίξω. Άσε που θα γίνει συλλεκτικό σε λίγο καιρό.
Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει η Gwenpool; Θα διαβάσετε τις ιστορίες της; Πιστεύετε πως είναι αναγκαίο να συγκρίνεται της με τη Lady Deadpool; Όπως πάντα περιμένω τα σχόλια και τη γνώμη σας! Μη διστάσετε. Τα σχόλια σας είναι που δίνουν ζωή σ αυτή τη σελίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου