Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Winter Soldier πήρε το όπλο του… Sebastian Stan Vs Zack Snyder


Η λασπολογία είναι μια τακτική που καλώς ή κακώς όλοι την έχουμε αντιμετωπίσει ή την έχουμε εξαπολύσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Σε μικρή ηλικία είναι άκακη και χαριτωμένη, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια και εμπλέκονται οικονομικά συμφέροντα και δόξα, τα χτυπήματα μεταξύ των αντιπάλων γίνονται όλο και πιο αδίστακτα και βρώμικα.

Ένα αγαπημένο θέμα για λασπολογία είναι το «η ταινία μου είναι καλύτερη απ’ τη δική σου, άρα και η εταιρία για την οποία εργάζομαι είναι καλύτερη απ’ τη δική σου». Κι όπως θα έχετε καταλάβει απ’ τον τίτλο, θα μιλήσουμε για τη κλασσική πλέον μάχη DC Vs Marvel!

Τη πρώτη λάσπη στη μάχη των cinematic universes την είχε πετάξει ο σκηνοθέτης του “Batman v. Superman: Dawn of Justice”, Zack Snyder. Τα δυσμενή του σχόλια ότι το “Batman v. Superman: Dawn of Justice” δεν θα είναι επιτυχία της μιας βδομάδας σαν το “Ant-Man” δεν είχαν προκαλέσει κάποια άμεση αντίδραση απ’ το αντίπαλο στρατόπεδο, και λίγο-πολύ είχαμε ξεχάσει αυτή τη δήλωση.

Ο Winter Soldier όμως δεν είχε ξεχάσει… Στη τελευταία συνέντευξη του ο Sebastian Stan σήκωσε το γάντι απ’ το πάτωμα και το πέταξε με δύναμη στη μούρη του Snyder. Απολαύστε την απάντηση του:

«Κάθομαι εδώ ακούω αυτά που λες και σκέφτομαι: “Θέλω στ’ αλήθεια να αρχίσω να πυροβολώ τη DC, Zack Snyder;” Διάβασα κάπου μερικά σχόλια του που έλεγε κάτι για το Batman v. Superman: Dawn of Justice ότι δεν θα είναι η επιτυχία της μιας βδομάδας σαν το Ant-Man. Και αμέσως σκέφτηκα: “Ευχαριστώ Zack. Αυτό είναι υπέροχο. Μπράβο που κάνεις κάτι πρωτότυπο.” Πάντως σας λέω ότι κι εμείς κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο απ’ τη μεριά μας. Έρχονται τα αδέρφια Russo, παίρνουν κάτι που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει και το χτίζουν και το αλλάζουν με ένα μοναδικό τρόπο. Δεν προσπαθούν να μιμηθούν μια καλύτερη ταινία του Christopher Nolan ή κάτι τέτοιο

Φοβερό χτύπημα από τον Sebastian Stan κατευθείαν εκεί που πονάει πιο πολύ. Δεν υπάρχει χειρότερο σχόλιο για σκηνοθέτη απ’ το να του πεις ότι κοπιάρει κάποιον άλλον πιο επιτυχημένο! Μου άνοιξε η όρεξη για ξεκατίνιασμα! Θέλω να δω αν θα κλιμακωθεί η μάχη και με ποιον τρόπο. Αναρωτιέμαι πότε θα αρχίσουν τα αστεία για μαμάδες…      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου