Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Θα χουμε Daredevil στο Jessica Jones; Απ’ ότι φαίνεται, ΝΑΙ!Δεν υπάρχει πιο ταιριαστή σειρά απ’ το Jessica Jones για να δούμε τον Daredevil να περνάει μια βολτίτσα για να βάλει το χέρι του. Απ’ ότι φαίνεται, έχουμε επιβεβαίωση αυτής της πιθανότητας, δια στόματος Jon Schnepp στο Collider. Το βασικό ερώτημα όμως είναι: Θα δούμε τον Matt Murdock ή τον Daredevil στη σειρά;Ο Schnepp ισχυρίζεται ότι θα δούμε σίγουρα τον Matt Murdock στο Jessica Jones, αλλά δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα κουμπώσει στην ιστορία.

Το να τονίζει το Murdock έναντι του Daredevil, με κάνει να σκέφτομαι το comicAlias” των Bendis και Gaydos. Έχουμε δει άλλωστε στο συγκεκριμένο comic τον Matt Murdock να καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα σαν δικηγόρος της Jessica. Θα θέλει όμως η τηλεοπτική Jessica τη βοήθεια του Murdock, και πως θα απεικονιστεί η σχέση τους στο γυαλί;

Αυτά τα ερωτήματα, και άλλα πολλά που προκύπτουν, θα μας απαντηθούν μελλοντικά. Μένει μόνο να επιβεβαιωθεί η πληροφορία του Schnepp, και θα είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε με νέες πληροφορίες στο τραπέζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου