Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Μη φάτε κι ελάτε στο Inktoberfest!Έφτασε κι ο Οκτώβρης! Ο μήνας του ΕΝΦΙΑ, της φοροκαταιγίδας και των πρόσθετων μέτρων… Αυτός είναι ο Οκτώβριος για τον μέσο Έλληνα βιοπαλαιστή…

Τι κάνουν όμως τον Οκτώβριο στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο; Θα σας πω εγώ! Οι καλλιτέχνες συναγωνίζονται στο Inktober, κάνοντας ένα σκίτσο την ημέρα, οι Γερμανοί μπεκρουλιάζουν, σαβουριάζουν και ξεσαλώνουν στο Octoberfest, και τα Αμερικανάκια μασκαρεύονται για το Halloween! Θέλοντας να σας ανοίξουμε την όρεξη και να σας μεταφέρουμε σε κόσμους μαγικούς όπου οι αγαπημένοι μας ήρωες αφήνουν στην άκρη τις περιπέτειες τους και επιδίδονται σε ένα ξέφρενο φαγοπότι, εγκαινιάζουμε το Inktoberfest!!! Για άλλη μια φορά, καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες comics αποδέχονται τη πρόκληση και δημιουργούν απίστευτης ομορφιάς σχέδια, δείχνοντας ότι το ταλέντο τους δεν γνωρίζει όρια! Όλα τα ευχαριστώ του κόσμου δεν φτάνουν να τους τα χαρίσω για τη τιμή που μας κάνουν!!!

Διανύσαμε πολύ δρόμο από πέρσι, με τις τυχαίες δημοσιεύσεις ξένων καλλιτεχνών για το Inktober… Φέτος, ο προβολέας έπεσε στο ελληνικό ταλέντο και θα παραμείνει εδώ από δω και στο εξής όπως του αρμόζει.

Δεν θα φτάναμε ως εδώ χωρίς την ανεκτίμητη και από καρδιάς στήριξη των ελληνικών υπερ-ταλέντων των comics… Ούτε χωρίς τη στήριξη και τον ενθουσιασμό του κοινού.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, ας ξεκινήσει το 1ο INKTOBERFEST!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΛΕΧΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΜΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΚΛΙΑΖΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΟΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου