Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Η Ronda Rousey για Captain Marvel; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!Καλώς ήλθατε στο 2015. Την εποχή που ότι δηλώσεις είσαι, και που χρησιμοποιείς το ίντερνετ για να παρακαλέσεις για ότι απωθημένο σου έρχεται στη κεφάλα και θες να το πραγματοποιήσεις.

Εξαίρεση σ αυτόν τον κανόνα δεν είναι η Ronda Rousey. Μήνες τώρα παρακαλάει με όλες της τις δυνάμεις, να γίνει η πρωταγωνίστρια στο “Captain Marvel”, τη πρώτη ταινία με γυναίκα στο κεντρικό ρόλο στο MCU. Το παρακαλετό της μάλιστα το ονομάζει καμπάνια και το συνδυάζει μετά το ωφελίμου (μπακαγιόκο και δόξα).Έχει σχέδιο η κοπελιά. Πάρτε με λέει σε 3-4 ταινιούλες τα επόμενα χρόνια για να αποκτήσω την απαραίτητη εμπειρία, και να μπορέσω μελλοντικά να παίξω τον ρόλο των ονείρων μου, δηλαδή τη Captain Marvel. Όλα τα έχει υπολογίσει, μπράβο της!

Μια μικρή λεπτομέρεια όμως. Ο Kevin Feige ακούει αυτά τα σενάρια και γελά. Απαντάει ξερά ότι δεν έχουν σκεφτεί ακόμα ονόματα για τον ρόλο, και της κόβει τον βήχα. Ευτυχώς εδώ που τα λέμε που δεν το πολυσκέφτονται στη Marvel να της δώσουν το ρόλο. Η Captain Marvel αποτελεί ένα θετικό πρότυπο για τα νέα κορίτσια, και η γυναίκα που θα την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη θα πρέπει να είναι κι αυτή πρότυπο απ’ όλες τις απόψεις. Μην ξεχνάτε ότι η ταινία είναι προγραμματισμένη για το 2019, 11 ολόκληρα χρόνια μετά τη πρεμιέρα του “Iron Man”… Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι η συγκεκριμένη ταινία ή θα απογειώσει ακόμα πιο πολύ τα super-hero franchise ανοίγοντας το είδος σε ένα νέο κοινό όπως το γυναικείο, ή θα φέρει το τέλος της «Ηρωικής Εποχής» του Hollywood αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κοινού.

Η Marvel γνωρίζει καλά ότι παίζονται πολλά με το “Captain Marvel”, κι ίσως αυτός να είναι ο λόγος που τη καθυστερεί τόσο πολύ. Το ποια θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο είναι μια σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες κι ένα δίκοπο μαχαίρι ταυτόχρονα, που μπορεί να αποδώσει φοβερά οφέλη ή να επιφέρει τρομακτικές απώλειες. Θα πρέπει να προσέξουν πολύ στη Marvel όσον αφορά την επιλογή της ηθοποιού. Δεν τη παίρνει να ρισκάρει με στάρλετ που ονειρεύονται μεγαλεία επειδή έτσι ξύπνησαν ένα πρωί.

Τώρα που το σκέφτομαι , θα κοιτάξω κι εγώ το συμφέρον μου. Τους τελευταίους μήνες έχω αφήσει γενειάδα. Λέω να ξεκινήσω καμπάνια να αντικαταστήσω τον Jason Momoa σαν Aquaman στο “Batman V Superman: Dawn of Justice”. Τι λέτε, θα με στηρίξετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου