Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

AthensCon: Μια εμπειρία μοναδική!Πάνε λίγες μέρες που το AthensCon έκλεισε τις πύλες του, κι ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ’ το τρελό γλέντι που έζησα στο πετσί μου καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου… Ένα τρελό, τρελό πανηγύρι γεμάτο ταλαντούχους ανθρώπους, χαμογελαστά πρόσωπα, υπέροχα comics, διάσημους Έλληνες και ξένους καλεσμένους, και ασυναγώνιστα δρώμενα!

Περιπλανήθηκα για ώρες στο χώρο που διεξήχθη το AthensCon, και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μου, αλλά εγώ θα προσπαθήσω όπως και να χει.

Το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, έσφυζε από ζωή. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, καθώς χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν το συνέδριο με τη παρουσία τους. Όλοι ήταν χαμογελαστοί, ικανοποιημένοι από τις εμπειρίες που αποκόμιζαν, και δεν τους έκανε καρδιά να φύγουν. Πραγματικά, δεν άκουσα ούτε έναν να εκφράζει το παραμικρό παράπονο, κι αυτό λέει πολλά. Ο χώρος είναι ιδανικός για ένα τέτοιου είδους συνέδριο. Μεγάλοι χώροι και άπλα, καμία σχέση με ότι έχουμε ζήσει στο παρελθόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Στο Artist Alley χτύπαγε η καρδιά της διοργάνωσης, με τους καλλιτέχνες να φοράνε το καλύτερο τους χαμόγελο και να τα δίνουν όλα για το κοινό τους. Οι ξένοι προσκεκλημένοι ήταν εγκάρδιοι και ευγενικότατοι, ενώ τη παράσταση έκλεψε ο τεράστιος Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος είχε πάντα μια ουρά από αμέτρητα άτομα στο τραπέζι του, κι οποίοι περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές μαζί του. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ο Τριβιζάς αφιέρωνε σημαντικό χρόνο στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, ανεξαρτήτου ηλικίας, χωρίς να τον ξεπετάει με τυπικότητες. Υπήρχε πληθώρα προϊόντων από τους εμπόρους και τους εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών με τη ποιότητα και τη ποικιλία των αντικειμένων που διέθεταν προς πώληση στο κοινό. Όσες ομιλίες κατάφερα να παρακολουθήσω με καθήλωσαν με ενδιαφέρον στη θέση μου, ενώ το cosplay ήταν αδιαμφισβήτητα ανωτέρου επιπέδου. Υπήρχαν πολλά εκθέματα όπως ό Κ.Ι.Τ.Τ. και ο Darth Vader, και αποτέλεσαν δικαιολογημένα πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών που δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν άκρως πετυχημένες selfies!

Πρέπει να πω ότι το AthensCon ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας και έθεσε ψηλά τον πήχυ για το πώς θα πρέπει να διοργανώνεται ένα πετυχημένο comic con. Αξίζουν ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στους διοργανωτές του AthensCon που δημιούργησαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το καλύτερο comic con στη χώρα. Στην εποχή της απόλυτης μιζέριας και προχειρότητας, το AthensCon έλαμψε με την αρτιότητα του, τη ζωντάνια του και τις εκπλήξεις που επεφύλασσε για το κοινό που το επισκέφτηκε.

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα ζήσω όλα απ’ την αρχή, αλλά αφού δεν μπορώ να το κάνω, θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα από τώρα για το επόμενο AthensCon, του χρόνου με το καλό.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για αυτό το επίτευγμα που λέγεται AthensCon, κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ από μένα προσωπικά, για τη τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο κλειστό γκρουπ ανθρώπων του Τύπου που απόλαυσαν το συνέδριο αυτό από πρώτο χέρι, σε όλο του το μεγαλείο.

AthensCon μας ξετρέλανες!!! Άντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου