Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Οι νέες κυκλοφορίες της Jemma Press στο AthensConΌσοι πιστοί των comics έρθετε για προσκύνημα στο AthensCon το προσεχές Σαββατοκύριακο στο κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do), μην παραλείψετε να περάσετε από το περίπτερο της Jemma Press για να αποκτήσετε τα 2 νέα comics που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά εκεί!

Übermensch!

Σενάριο: Αβραάμ Κάουα
Σχέδιο: Βαγγέλης Ματζίρης
Χρώμα: Φώτης Καλιάλης 48 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 9,95 €
ISBN: 978-618-5116-15-6

Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του μετρ του φανταστικού Kim Newman, το Übermensch! μας ταξιδεύει σε ένα συναρπαστικό όσο και τρομακτικό παράλληλο σύμπαν, όπου, μετά την έκρηξη ενός μακρινού πλανήτη, ένα διαστημό- πλοιο με μοναδικό επιβάτη ένα μωρό καταλήγει στη Γη – όχι όμως, όπως θα νομίζατε, στην Αμερική, αλλά στη Γερμανία του Μεσοπο- λέμου, την περίοδο της ζύμωσης του ναζισμού. Χρόνια μετά, στοιχειωμένος από την φρίκη του Ολοκαυτώματος και των ναζιστικών θηριωδιών, ένας κυνηγός εγκληματιών πολέμου συναντιέται επιτέλους με τον υπεράνθρωπο επιβάτη εκείνου του σκάφους, αναζητώντας μια τελική λύση στα ερωτήματα που τον βασανίζουν σε όλη του τη ζωή.

Τι χωρίζει τους ήρωες από τα τέρατα; Πόσο εύκολα μπορούν η αλήθεια και η δικαιοσύνη να διαστρεβλωθούν σε φασιστικά ιδεώδη;

Μια εφιαλτική παραλλαγή στο υπερηρωικό αρχέτυπο των κόμικς, το Übermensch! είναι μια ιστορία που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ.ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

Κείμενα & Σχέδια:
Αντώνης Βαβαγιάννης & Θανάσης Πετρόπουλος48 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 4,50 €
ISBN: 978-618-5116-16-3

Τους ακούσατε στο CR Radio και τους διαβάσατε στο socomic.gr. Tώρα ήρθε η ώρα να τους δώσετε και μια θέση στο ράφι της βιβλιοθήκης σας!

Κυρίες, Κύριοι και αγαπητά παιδιά, η Jemma Press με αμέριστη χαρά, σας παρουσιάζει την πιο ανούσια έκδοση της χρονιάς, το κόμικς που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, υποδεχτείτε τους Αντώνη (Κουραφέλκυθρα) Βαβα- γιάννη & Θανάση (Καμμένα Βούρλα) Πετρόπουλο και το καινούργιο τους πόνημα: Προτελευταίοι!

Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει όλα τα στριπάκια  που έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά στο socomic.gr  καθώς και 10 έξτρα ανούσια στριπάκια, αποκλειστικά για την συγκε- κριμένη έκδοση.

Επίσης, φόρο τιμής στο αχτύπητο δίδυμο, αποτίνουν με το δικό τους στριπ οι δημιουργοί: Δήμητρα Αδαμοπούλου, Σπύρος Δερβενιώτης, Mike Διαλυνάς, Τάσος Ζαφειριάδης, Ηλίας Κυριαζής, Αλέξια Οθωναίου, Παναγιώτης Πανταζής & Tomek.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την εισαγωγή γράφει o Τάσος Ζαφειριάδης!
Που θα πάει αυτός ο τόπος…

Με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα & socomic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου