Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

«Είμαι ο πατέρας σου Peter Quill…» Από ποιον θα ακούσουμε αυτά τα λόγια στο «Guardians of the Galaxy Vol. 2»;Όσοι μισούν τα spoilers, ας κάνουν ένα βήμα πίσω, γιατί τα πράγματα θα γίνουν άσχημα για σας…

Όσοι είστε ακόμη εδώ σημαίνει ότι σας τρώει ο κώλος σας και άρα δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο πατέρας του Peter Quill και πότε θα τον συναντήσουμε;Ε λοιπόν πάρτε τα! Σύμφωνα με τα τελευταίες φήμες που φέρνει το Heroic Hollywood στην επιφάνεια, στο «Guardians of the Galaxy Vol. 2» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον μυστηριώδη πατέρα του Peter Quill, που δεν είναι άλλος από τον…CAPTAIN MARVEL!!!

Μπερδευτήκατε; Δεν μιλάμε για τη Captain Marvel, τη Carol Danvers, αλλά για τη Silver Age εκδοχή του χαρακτήρα, a.k.a. Mar-Vell, που έκανε τη πρώτη του εμφάνιση στο Marvel Super-Heroes #12, το 1967.

Ο Mar-Vell ήταν ένας Kree σούπερ-στρατιώτης που είχε σταλεί στη Γη, με σκοπό να αξιολογήσει τη τεχνολογία μας και κατά πόσο αποτελούσαμε απειλή για τη Kree Empire.

Αυτός ήταν ο ρόλος που κατά πιθανότητα απέρριψε ο Matthew McConaughey, και πολύ πιθανόν η Marvel αρχικά να διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Είναι ο Mar-Vell ο πατέρας του Peter Quill;
Πως σας φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο; Τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο, και πως θα επηρεάσει τους Guardians of the Galaxy;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου