Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Τι θα γίνει με το χέρι του Rick;ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρακάτω άρθρο περιέχει spoilers για το Walking Dead. (Comic + TV)
Το προηγούμενο επεισόδιο του Walking Dead ήταν βαρύ κι ασήκωτο για τους fans από συναισθηματική άποψη. Γίναμε μάρτυρες όχι μόνο της απώλειας ενός απ’ τους πιο αγαπητούς ήρωες της σειράς (λέγε με Glenn), αλλά καρδιοχτυπήσαμε και με τον τραυματισμό του Rick στο χέρι. Πολλοί πίστεψαν, ανάμεσα τους κι εγώ, ότι ο Rick θα αναγκαζόταν να ακρωτηριάσει το χέρι του.Η πεποίθηση αυτή πηγάζει από το comic, καθώς σε μια απ’ τις πιο σοκαριστικές στιγμές του βιβλίου, ο Governor, είχε κόψει με ματσέτα το δεξί χέρι του Rick, κι ο συγκεκριμένος τραυματισμός επηρέασε ριζικά τη ζωή του Rick από τότε. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, είναι ότι ο δημιουργός του Walking Dead, Robert Kirkman, παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε γι αυτή του την απόφαση, επειδή συχνά αναγκάζεται να επανεξετάσει την ικανότητα του Rick να ενεργεί σε κάθε νέα κατάσταση.Οι fans συχνά αναρωτιούνται, και με το δίκιο τους, αν ο τηλεοπτικός Rick θα έχει την ίδια μοίρα μ αυτόν του comic. Το θέμα είχε ξεχαστεί για αρκετό καιρό, καθώς ο Governor μας έχει «αποχαιρετίσει» χρόνια τώρα, αλλά μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, ο κίνδυνος ακρωτηριασμού του Rick ξαναέγινε ορατός. Αν με ρωτάγατε μέχρι πριν μερικά λεπτά, θα έβαζα στοίχημα για την απώλεια του χεριού του Rick

Ευτυχώς όμως για όλους μας (και για τη τσέπη μου προφανώς), το αφεντικό της σειράς, Scott Gimple, έσπευσε να μας καθησυχάσει. Δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Rick δεν θα οδηγήσει σε ακρωτηριασμό. Το χέρι του είναι ασφαλές.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, κι αφού διανύουμε την 6η σαιζόν της σειράς, δεν πρόκειται ο Rick να κουλαθεί τώρα ή στο άμεσο μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι η σειρά ανανέωσε για έβδομη σαιζόν, και το τέλος της μοιάζει πολύ μακρινό. Ο ακρωτηριασμός του Rick θα απαιτούσε πολλή δουλειά από άποψη ειδικών εφέ ή τουλάχιστον θα χρειαζόταν κάποιο προσθετικό μέλος, κι αν υπολογίσουμε πόσα πλάνα έχει ο Rick σε κάθε επεισόδιο, καταλαβαίνετε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που δεν αξίζει τον κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου