Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Ποιος ευθύνεται για τη καθυστέρηση της πρεμιέρας του Star Wars: The Force Awakens…Τι κοινό έχει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το Star Wars; Ότι κοινό έχω εγώ με τους αστροναύτες…Πολλοί από σας αναρωτιόσασταν για ποιο λόγο θα καθυστερήσει κατά 1 βδομάδα η πρεμιέρα του “Star Wars: The Force Awakens” στις ελληνικές αίθουσες. Η απάντηση θα σας αποτελειώσει τη καράφλα… Με μια άνευ προηγουμένου, κωμικοτραγική απόφαση, η Feelgood Entertainment, η εταιρία που έχει τα δικαιώματα διανομής του “Star Wars: The Force Awakens” στην Ελλάδα, αποφάσισε να μετατοπίσει τη πρεμιέρα της εν λόγω ταινίας στις 24 Δεκέμβρη, για να μην συμπέσει με την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Με ποιο σκεπτικό καθυστερείς τη πρεμιέρα της ταινίας που θα σου φέρει αμύθητα κέρδη σε βάρος μιας άλλης που θα αποφέρει λιγότερα έσοδα; Και να πεις ότι θα μπερδευτεί το κοινό; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτοί που θα δουν το «Ένας Άλλος Κόσμος» του Παπακαλιάτη να πάνε να δούνε το Star Wars.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρετε τα μεγέθη και τον μύθο πίσω απ’ το Star Wars. 6,5 Μύρια $ σε προπώληση εισιτηρίων στις ΗΠΑ τις πρώτες μέρες που έγιναν διαθέσιμα. Ο 32χρονος Daniel Fleetwood που υπέφερε από καρκίνο σε τελικό στάδιο, πέθανε λίγες μέρες πριν, πραγματοποιώντας όμως πρώτα τη τελευταία του επιθυμία. Κατάφερε και είδε σε ειδική προβολή το “Star Wars: The Force Awakens” σε ειδική προβολή στο σπίτι του.

Όταν μιλάμε για τέτοια νούμερα και τέτοιες ανθρώπινες ιστορίες, κι η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Παπακαλιάτη, κάτι δεν πάει καλά σ αυτή τη χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου