Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2016: Τι αλλάζει φέτος.Τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς αλλάζουν από φέτος τον τρόπο διεξαγωγής τους. Απ’ αυτή τη χρονιά λοιπόν, οι υποψηφιότητες δεν θα είναι αυτόματες, αλλά θα γίνεται υποβολή των έργων από τους ενδιαφερόμενους (εκδότες, δημιουργούς, συντελεστές), οι οποίοι δηλώνουν την κατηγορία στην οποία επιθυμούν να είναι υποψήφιο το έργο τους. Οποιοδήποτε έργο υποβάλλεται σε κάποια κατηγορία, αν έχει ISBN είναι αυτόματα υποψήφιο για την κατηγορία "Καλύτερο Κόμικ".

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο και να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση των φετινών βραβείων. Η φάση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016. Οποιαδήποτε υποβολή μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα λαμβάνεται υπόψη. Η συγκεκριμένη αλλαγή στο τρόπο διεξαγωγής των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η ακέραιη λειτουργία του θεσμού, και θα ξεχωρίσουν δημιουργοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και για το κοινό τους.

Κι επειδή ο υποφαινόμενος είναι μέλος της Ακαδημίας των ΕΒΚ, θα προέτρεπα τους ενδιαφερόμενους για τα βραβεία, να στείλουν δείγμα της δουλειάς τους και στο blog. Θα μπορούσα έτσι να δώσω τη δέουσα προσοχή στα έργα σας, και να τα παρουσιάσω στο κοινό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου