Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Εγκαίνια της έκθεσης «Civil War Eveywhere!”: Μια βραδιά που έκανε μπαμ!Το Σάββατο 16/1 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης 19 καλλιτεχνών απ’ όλη την Ελλάδα, με τίτλο “Civil War Everywhere!”, που διοργανώθηκε απ’ το Comics In Greece, και φιλοξενήθηκε στη ΛΕΦΙΚ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μαζική, και η ΛΕΦΙΚ δεν άργησε να γεμίσει ασφυκτικά από υπέροχους ανθρώπους που απολάμβαναν τα πανέμορφα έργα της έκθεσης, συζητούσαν με τους καλλιτέχνες και μεταξύ τους,  και «υιοθετούσαν» μετά μανίας τα ξεχωριστά καλούδια που υπήρχαν προς πώληση!

Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και φιλικότατη. Το ενδιαφέρον του κόσμου για την έκθεση ήταν ειλικρινές, και το ‘βλεπες στα πρόσωπα τους ότι οι εμπειρίες κι οι εικόνες απ’ αυτό το γεγονός τους πρόσφερε μεγάλη ευχαρίστηση!

Την έκθεση τίμησαν με τη παρουσία τους και σημαντικότατοι άνθρωποι απ’ τον χώρο των comics και όχι μόνο. Καλλιτέχνες, εκδότες, διοργανωτές μεγάλων εκδηλώσεων, συνάδελφοι από άλλα site, ακόμα κι ο Πρόεδρος της επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου με την Υπεύθυνη Προβολής και Επικοινωνίας της βιβλιοθήκης παρευρέθησαν.

Θέλω να ευχαριστήσω απ’ τα βάθη της καρδιά μου τους απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες Αγγελική Δελεχά, Νικόλα Στεφαδούρο, Κωνσταντίνο Μοσχονά, Γιάννη Τούσσα, Μάνο Κοτσιφάκη, Σταύρο Κιουτσιούκη, Σταυρούλα Παπαδάκη, Γιάννη Ερμίδη, Βασίλη Μίσιακα, Γρηγόρη Σαντοριναίο, Κώστα Φραγκιαδάκη, MALK, Αλεξία Λουγιάκη, Τζίμη Παπαδόπουλο, Γιάννη Βούλγαρη, Μάνο Λαγουβάρδο, Βασίλη Γκογκτζιλά, Βασίλη Δημόπουλο, Κώστα Νικέλλη, που πήρανε μέρος στην έκθεση, τη Λέσχη Φίλων Κόμικς για τη φιλοξενία, και το κοινό του Comics In Greece που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια. Δεν θα είχαμε επιτυχία χωρίς όλους εσάς!

Μην ξεχνάτε ότι η έκθεση παραμένει ανοιχτή για το κοινό μέχρι 31/1 και το ωράριο που μπορείτε να την επισκέπτεστε είναι:

ΔΕΥΤΕΡΕΣ κλειστά
ΤΡΙΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ
10:00-14:00 και 18:00-22:00


Είδατε ότι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε πανέμορφα πράγματα για τους φίλους μας… Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλες εκπλήξεις!


Ακολουθούν πάμπολλες φωτογραφίες απ' τη βραδιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου