Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Deadpool: A movie prequel @ Death DiscoΈχετε πάρει χαμπάρι ότι σε λίγες μέρες ο Deadpool θα εισβάλει στις κινηματογραφικές αίθουσες; Ότι τα μισά παιδάκια θα κλαίνε έξω απ’ την αίθουσα που δεν τους βάζουν οι γονείς τους μέσα, και τα άλλα μισά θα βγαίνουν έντρομα και ενθουσιασμένα ταυτόχρονα από τις μεγάλες δόσεις σπλατεριάς και βρώμικων αστείων που θα απολαύσουν;


Όσοι λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα «ζέσταμα» πριν τη πρεμιέρα του “Deadpool” στις 18 Φεβρουαρίου (άλλη μια Ελληνική πρωτοτυπία…), βάλτε τα Deadpool μπλουζάκια σας, πάρτε τα φιλαράκια σας, και ελάτε για μια βραδιά γεμάτη τρέλα, μπινελίκια, και chimichangas αφιερωμένη στον πιο τρελό και αγαπητό σούπερ ήρωα του κόσμου!

Τη Τετάρτη, 3/2/16, η βραδιά στο Death Disco ανήκει στον Deadpool!!! Tα Reflections επιστρέφουν στο καθιερωμένο concept “ΣΚΟΤΕΙΝΗΡΩΕΣ” με ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα στον φωνακλά μισθοφόρο με τίτλο: “Deadpool: A movie prequel”.

Το μενού θα περιλαμβάνει σχέδια, ομιλίες-αφηγήσεις, προβολές, και δώρο κάρτες με το artwork των ταλαντούχων καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν. Θα μπορέσετε να απολαύσετε δουλειές από: Στέλλα Στεργίου, Σάκη Γαρνέλη, Γιάννη Ερμίδη, Ιωάννη Αλεξίαδη, Ελεάννα Μαυροφρύδη, Δημήτρη Μαυρομάτη, Γιώργο Μουνδρούκα, Άρη Λάμπο, Άρτεμις Παπατσαρούχα, Jimmy Captain, Alky Pol, και Rosette Nebula.

Θα μιλήσει η ομάδα του Smassing Culture, ο Μιχάλης Γεωργοστάθης, και ο υποφαινόμενος, εκπροσωπώντας το Comics In Greece.

Περιμένουμε και τη συμμετοχή cosplayers, καθώς έχει πέσει το ανάλογο σήμα στα κατάλληλα στέκια, άρα το νου σας για Deadpool ανάμεσα στο κοινό!

Στα decks: Γιώργος Σαφελάς.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Το στέκι είναι γνωστό: “DEATHDISCO”, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή.

Mε την υποστήριξη των:

Smassing culture

Comics In Greece

Jemma Press

Comicstrip

Ars Noturna Gothic Books

BlackSwan Lake Altrenative Fashion

anthem.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου