Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Και το όνομα αυτού: FN-2199Προσοχή! Το παρακάτω άρθρο περιέχει πληροφορίες που μπορεί να θεωρηθούν spoilers για το Star Wars: The Force Awakens.
Τον θυμάστε αυτόν; Και φυσικά τον θυμάστε! Όσοι είδατε το Star Wars: The Force Awakens σίγουρα θα σας έκανε εντύπωση ο άριστα εκπαιδευμένος Stormtrooper που προκάλεσε τον Finn σε μονομαχία αποκαλώντας τον προδότη. Οι fans τον είχαν βαφτίσει ανεπίσημα TR-8R από τη λέξη traitor, και το Internet είχε γεμίσει με meme με τη φάτσα του.

Από χθες όμως ο συγκεκριμένος Stormtrooper έχει βαφτιστεί επίσημα από το site του Star Wars με το όνομα FN-2199. Οι φίλοι πάντως τον φωνάζουν «Εννιάρια». Το site εξηγεί πάντως ότι ο FN-2199 έχει εμφανιστεί πριν από το Star Wars: The Force Awakens… Τον έχουμε δει στην ανθολογία «Before the Awakening» των Greg Rucka και Phil Noto.

Να εδώ κάθεται στο βάθος με το κόκκινο μαλλί του και χωρίς κράνος σε μία άσκηση μάχης.Αυτός και ο Finn ανήκουν στο elite FN Corps λόγων των εξαιρετικών ικανοτήτων τους στη μάχη. Το site μας αφήνει να ελπίζουμε ότι μπορεί να ξαναδούμε κάπου τον FN-2199… Θα το θέλατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου