Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Αποκαλύφθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Green Lantern στο «Batman V Superman: Dawn of Justice»;Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι πρόκειται απλά για φήμη. Και μάλιστα φήμη που βασίζεται σε φήμη…  Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει μια φήμη ότι έχει γίνει μια δοκιμαστική προβολή του “Batman V Superman: Dawn of Justice” και σαν αποτέλεσμα έχουμε δεκάδες “spoilers” για τη ταινία.

Δεν θα κάτσω να αναλύσω κάθε ένα απ’ αυτά τα υποτιθέμενα spoilers, θα σταθώ όμως στη πιθανότητα να παρουσιαστεί και ο Hal Jordan/Green Lantern στη τρίτη πράξη της ταινίας. Ο ηθοποιός που λέγεται ότι θα ενσαρκώνει τον Green Lantern στο DCEU, και θα κάνει το ντεμπούτο του στο του “Batman V Superman: Dawn of Justice”, δεν είναι άλλος απ’ τον Dan Amboyer.
Επίσης μόλις τώρα ανακάλυψα καθώς έψαχνα τον Dan Amboyer στο IMDB ότι αναφέρεται σαν “Drone Pilot” στο “Batman V Superman: Dawn of Justice”! Αυτό σημαίνει ότι η σκηνή που θα περιγράψω παρακάτω, η οποία προέρχεται από τη δοκιμαστική προβολή του “Batman V Superman: Dawn of Justice” είναι πολύ κοντά στην αλήθεια.

Η σκηνή που πρωτοεμφανίζεται ο Dan Amboyer έχει ως εξής:

O Amboyer είναι ένας πιλότος, (Hal Jordan) που στέλνεται να αναχαιτίσει τα Κρυπτονιανά drones που απειλούν τον Superman. Μόλις η ταινία μπει στη τρίτη της πράξη με τίτλο « Dawn of Justice», ο Amboyer θα εμφανιστεί φορώντας τη πρασινο-μαύρη στολή του Green Lantern Corps. Θα δείχνει ότι συνεργάζεται με τον Flash, αλλά θα θέσει και τα θεμέλια για τη παρουσίαση άλλων Lanterns πριν το reboot της ταινίας Green Lantern Corps.

Πως σας φαίνεται η επιλογή του Dan Amboyer για Green Lantern; Σας αρέσει; Λέτε να είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω; Εγώ πιστεύω πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες να έχουμε πέσει μέσα στις εικασίες μας και να ξέρουμε από τώρα ποιος θα υποδύεται τον Green Lantern στο DCEU! Θυμηθείτε! Το διαβάσατε πρώτοι στο http://comicsingreece.blogspot.gr/ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου