Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται θάνατος σημαντικού ήρωα της Marvel στο Civil War IIΠίσω από κλειστές πόρτες έγινε το μυστικό meeting των δημιουργών της Marvel που έχουν αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρία, και στο οποίο συζητήθηκε το σενάριο του επόμενου μεγάλου event της Marvel που δεν είναι άλλο απ’ το Civil War II.

Σ’ αυτό το meeting όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά γιατί ήταν παρόν και το New York Daily News, και έχουμε την ευκαιρία έτσι να μάθουμε τι συζητήθηκε.

Κατ’ αρχάς, μπροστάρηδες και αντίπαλοι κατ’ επέκταση στη μάχη του Civil War II θα είναι οι Captain Marvel με τον Iron Man.

Η επίσημη σύνοψη του event είναι η ακόλουθη:

Ένας μυστηριώδης νέος χαρακτήρας της Marvel έρχεται στο προσκήνιο, κάποιος που έχει τη δύναμη να υπολογίζει το αποτέλεσμα μελλοντικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Αυτή η δύναμη πρόβλεψης χωρίζει τους ήρωες της Marvel για το πώς θα επωφεληθούν από τις πληροφορίες που θα μαζέψουν, με τη Captain Marvel να θέλει να  προλαβαίνει τις επιθέσεις πριν συμβούν, και τον Iron Man να υιοθετεί τη θέση ότι η τιμωρία δεν μπορεί να έρχεται πριν το έγκλημα.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, αυτός ο νέος προφήτης μαντεύει ότι κάποιος ήρωας θα είναι η αιτία ενός μεγάλου καταστροφικού συμβάντος σε 3 μέρες, απαιτώντας απ τους άλλους ήρωες να πάρουν μια δύσκολη απόφαση.


Κάπου εκεί άρχισε η ονοματολογία για το ποιον θα σφάξουν. Μέχρι και για αυτοκτονία μιλούσαν τα μεγάλα κεφάλια της Marvel. Αρχικά θέλανε να σκοτώσουν τον Peter Parker, αλλά ο Slott που γράφει το Amazing Spider-Man, δεν ίδρωσε. Μετά προτείνανε τον Human Torch αλλά το απέρριψαν γιατί βαριούνται να σχεδιάζουν ανθρώπους να καίγονται…

Μετά από πολύωρη συζήτηση, τη λύση βρήκανε οι Bendis and Alonso σ΄ένα δεκάλεπτο διάλλειμα που κάνανε. (Καλά λέω ότι τις καλύτερες ιδέες τις έχεις στη τουαλέτα.) Τέλοσπαντων λένε ότι βρήκανε τον τέλειο ήρωα να θυσιάσουν, κι έναν ακόμη τελειότερο υποψήφιο να τον σκοτώσει. Στο τέλος μάλιστα τους χειροκροτήσανε…

Η επιτροπή μίλησε, κι η απόφαση πάρθηκε. Κάποιος σημαντικός χαρακτήρας θα πεθάνει στα γεγονότα του Civil War II… Το θέμα είναι ποιος; Έχετε καμιά ιδέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου