Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Οι αδερφοί Russo μιλάνε για τον δικό τους Spider-ManΘα είμαι ειλικρινής. Τη πρώτη φορά που άκουσα ότι ο Tom Holland θα είναι ο νέος Spider-Man στο MCU δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω. Ο καιρός όμως πέρασε, και όσο αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες για το «Captain America: Civil War», τη ταινία που θα κάνει τη πρώτη του εμφάνιση σαν Spider-Man, αρχίζω και μπαίνω στο νόημα ως προς το γιατί τον επιλέξανε.
Οι παρακάτω δηλώσεις τον αδερφών Russo, οι οποίοι σκηνοθετούν το «Captain America: Civil War», θα μας λύσουν όποιες απορίες μπορεί να είχαμε για την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού, και μπορεί να μας διώξουν και όλες τις αμφιβολίες για το αν είναι ο Holland καλή επιλογή για Spider-Man ή όχι.

«Κάναμε μια πολύ προσωπική προσέγγιση στον χαρακτήρα», εξήγησε ο Joe Russo. «Ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας καθώς μεγάλωνα, άρα η ευκαιρία να μεταφέρω τον Spider-Man στην οθόνη είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό. Είναι κάτι που σκεφτόμουν πάρα πολύ όταν ήμουν παιδί. Αναπολήσαμε τα πράγματα που μας ενθουσίαζαν σ’ αυτόν σαν χαρακτήρα όταν ήμασταν παιδιά, και ένα απ’ τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτού ήταν το γεγονός ότι ήταν ένα παιδί Γυμνασίου με το βάρος απίστευτων δυνάμεων και ευθύνης. Αυτό πραγματικά τον ξεχωρίζει από κάθε άλλον χαρακτήρα στο Marvel Universe όσον αφορά τους σούπερ ήρωες.

Και συνεχίζει αναλύοντας πόσο σημαντικό ήταν να επιλεγεί ένας ηθοποιός σε νεαρή ηλικία :

«Για μας ήταν πολύ σημαντικό να επιλέξουμε για τον ρόλο κάποιον πολύ κοντά ηλικιακά σε μαθητή Γυμνασίου. Οι προηγούμενες ταινίες είχαν ενηλίκους να παίζουν το γυμνασιόπαιδο. Θέλαμε μια αυθεντικότητα για την επιλογή μας. Ήμασταν πολύ συγκεκριμένοι σ’ αυτό. Θέλαμε ενέργεια και χάρισμα απ’ τον χαρακτήρα, μια ενέργεια αλλά και μια ανασφάλεια, που θα τον έκανε διασκεδαστικό να τον βλέπεις σε αντίθεση με τους γεμάτους αυτοπεποίθηση άλλους υπέρ-ήρωες.»

Εμένα με καλύπτουν πλήρως οι απαντήσεις τους, και έχω την αίσθηση ότι το «Captain America: Civil War» θα είναι μια πολύ διαφορετική ταινία σε σχέση με τις προηγούμενες, και πολύ ενδιαφέρουσα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Πολλοί ήρωες, με μεγάλη εμπειρία, και ξεχωριστή ατζέντα ο καθένας τους, κι απ’ την άλλη μεριά ο πιτσιρικάς Spidey με τα προβλήματα του κι αυτός. Κάτι μου λέει ότι αυτή η ταινία θα αφήσει ιστορία… Συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου