Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο κινηματογραφικός Deadpool, Ryan Reynolds βάζει τη ταινία X-Force πρώτη στις προτεραιότητες του!Με τα πρώτα reviews της ταινίας Deadpool να κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία και πολλά γέλια, ο κινηματογραφικός Deadpool, Ryan Reynolds, βάζει πλώρη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ιδίου, αλλά και του φωνακλά μισθοφόρου!

Σε ερώτηση του Γερμανικού http://www.filmstarts.de/ για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Deadpool σε ταινία με άλλους σούπερ-ήρωες, ο Reynolds δήλωσε ότι ένα crossover με τους Avengers δεν μπορεί να γίνει, αλλά υπάρχει μπόλικη μυθολογία με μεταλλαγμένους για να αντληθεί από κει περιεχόμενο.

«Πιστεύω αν κάνουμε κι άλλες ταινίες με τον Deadpool στο μέλλον, θα εξερευνήσουμε τους X-Men πάρα πολύ, και ίσως το X-Force,” αναφέρει ο Reynolds, και συνεχίζει: «Το X-Force είναι πραγματικά προτεραιότητα μου. Θέλω να το πραγματοποιήσω.»

Να σας θυμίσω ότι ο δημιουργός του Deadpool, Rob Liefeld, είναι ο «πατέρας» και του Cable, του ιδρυτή της X-Force. Ο Cable έχει έντονους δεσμούς με τον Deadpool, και το comicCable and Deadpool” που δούλευαν σαν ομάδα αποτελεί κλασσικό έργο και για τους 2 χαρακτήρες, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ υλικό από πίσω για να στηθεί μια ταινία X-Force.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειώσω ότι ο Deadpool εντάχθηκε στην X-Force αρκετά χρόνια μετά τη δημιουργία της, το 2010 συγκεκριμένα, όταν στο «Uncanny X-Force» του Remender, ο Wolverine έστησε απ’ την αρχή τη συγκεκριμένη ομάδα με τους Psylocke, Archangel, Fantomex, και φυσικά τον Deadpool. Μήπως τώρα που ο Hugh Jackman αποχωρεί απ’ τον ρόλο του Wolverine με το “ Wolverine 3”, θα δούμε τον Cable να παίρνει τα ηνία της ομάδας στη μεγάλη οθόνη; Θα πούλαγα πάντως τη ψυχή μου στο διάολο για μια συνεργασία Deadpool-Wolverine σε ταινία και ειδικά με τον Jackman σαν Logan.

Πάντως είναι πολύ ευχάριστα τα νέα ότι η ταινία X-Force συζητιέται τόσο και προχωράει σαν project. Είναι μεγάλη ευκαιρία να επενδυθεί το momentum του «Deadpool» και του Ryan Reynolds συγκεκριμένα σε ένα νέο franchise. Και όπως έχει δείξει η ιστορία, τον Deadpool δεν τον χορταίνει με τίποτα ο κόσμος, άρα περισσότερος Deadpool είναι ευλογία για το κοινό, δεν συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου