Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Εγκρίθηκε κιόλας το sequel του “Deadpool”!Δεν ξανάγινε! Πριν ακόμα από την επίσημη πρεμιέρα του “Deadpool” στις σκοτεινές αίθουσες (12 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα), η Fox έδωσε το πράσινο φως για το sequel με πρωταγωνιστή τον φωνακλά μισθοφόρο Wade Wilson!
Η ταινία θα έχει ακριβώς τους ίδιους ανθρώπους για συντελεστές, με τον Ryan Reynolds στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Tim Miller στη καρέκλα του σκηνοθέτη, και τους Rhett Reese και Paul Wernick στο σενάριο. Η Fox τα παίζει όλα για όλα μ αυτή της τη κίνηση, βασισμένη στις άκρως θετικές πρώτες αντιδράσεις του κοινού, στα 70 εκατομμύρια $ που αναμένεται να εισπράξει στο πρώτο κιόλας διήμερο που θα ανοίξει η ταινία, και στη φόρα που χει πάρει ο Reynolds στο προμοτάρισμα της περσόνας του.

Μόλις χθες ήταν που λέγαμε ότι ο Reynolds έχει κάνει προτεραιότητα του την επόμενη ταινία Deadpool, και τη πιθανότητα να επιταχυνθεί η δημιουργία της ταινίας X-Force. Πραγματικά δεν περίμενα την αστραπιαία επιβεβαίωση των λεγομένων του, την επόμενη κιόλας μέρα!

Φανταστικά λοιπόν τα νέα απ’ το κινηματογραφικό Deadpool Universe, με την έγκριση της δεύτερης ταινίας Deadpool! Το είπα και χθες: Μόλις ο κόσμος πάρει μια γεύση από Deadpool, αμέσως θα ζητάει μεγαλύτερες δόσεις! CHIMICHANGAS ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου