Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Το “Wolverine 3” θα είναι «Ακατάλληλο» όπως όλα δείχνουν!Θέλετε η επιτυχία του Deadpool; (500 μύρια έχει εισπράξει μέχρι στιγμής ο αγαπημένος μας Wade Wilson.) Μήπως επειδή μας το χρώσταγαν απ’ τις 2 πρώτες ταινίες Wolverine; Ή μήπως έτσι το σχεδίαζαν απ την αρχή; Όπως και να χει, η Fox απ’ ότι φαίνεται έχει δώσει το πράσινο φως για τη δημιουργία μιας ακατάλληλης, αιματοβαμμένης ταινίας με πρωταγωνιστή τον φοβερό Λυκομάτη! Ναι καλά καταλάβατε, το “Wolverine 3” κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ»!
Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης James Mangold και ο Hugh Jackman πάντα ήθελαν τις ταινίες Wolverine ακατάλληλες, Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, και η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 3/3/2017.

Ενθαρρυντικά τα νέα λοιπόν για τους σκληροπυρηνικούς φανς του Wolverine και του Jackman, που χρόνια τώρα παρακαλάνε για μια αυθεντική μεταφορά του Wolverine στη μεγάλη οθόνη, τίγκα στο αίμα και το σπέρμα.

Οι φήμες που θέλουν το “Wolverine 3” να είναι βασισμένο στο “Old Man Logan” απ’ τα comics είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτες, και αν διαβάζετε κάπου εντός ή εκτός Ελλάδος, ότι η ταινία Old Man Logan είναι σχεδόν σίγουρη, θα σας συμβούλευα να μην το πάρετε σαν δεδομένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου