Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

3 Χρόνια Comics In GreeceΦίλες και φίλοι καλησπέρα! Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα καθώς το Comics In Greece κλείνει 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα κομιξοδρώμενα αυτής της χώρας!
3 χρόνια γεμάτα από ζουμερά θέματα - έγκυρα και έγκαιρα, συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, reviews Ελληνικών και ξένων comics, έντονο παρασκήνιο, κριτική ματιά, και όλα αυτά πάντα με γνώμονα τη δική σας ευχαρίστηση και πληροφόρηση.

Πολλά γίνανε στο διάστημα από τα περσινά γενέθλια μέχρι τα φετινά. Πράγματα που γιγάντωσαν το Comics In Greece και το έβαλαν στις καρδιές των ανθρώπων ακόμα πιο πολύ!

Διοργανώσαμε με μεγάληεπιτυχία το 1ο FriendlyDrawing Challenge στο περσινό «Με Πενάκι και Σκαπάνη», η ομαδική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών στη ΛΕΦΙΚ, Civil War Everywhere άφησε εποχή, η εμφάνιση κι η ομιλία μου στο Death Disco για τον Deadpool ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, και το μόνο που έχω να σας πω είναι: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Επίσης, τα συλλογικά θέματα στα οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες είναι «talk of the town» κάθε φορά, κάθε τόσο διοργανώνονται φοβεροί διαγωνισμοί με cool δώρα για τους αναγνώστες μας, ενώ κάθε Κυριακή σας προσφέρουμε και ξεκαρδιστικά στριπάκια από τους φίλους μας και συνεργάτες του Comic Book Bubble!

Όλα τα παραπάνω δεν θα γίνονταν χωρίς την αμέριστη στήριξη των καλλιτεχνών, εκδοτών, και λοιπών ανθρώπων στον χώρο, οι οποίοι πιστεύουν και επενδύουν στο Comics In Greece, και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, και την αγάπη του κόσμου, ο οποίος αγκαλιάζει μέρα με τη μέρα αυτή τη προσπάθεια. Είστε η δύναμη μας! Σας ευχαριστούμε θερμά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου