Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Rumour Patrol: Έρχεται «ακατάλληλη» Red Sonja στη TV;Ένα απ’ τα αγαπημένα μου «σπορ» στο ιντερνέτ είναι να βγαίνω παγανιά και να ψαρεύω τις πιο ζουμερές φήμες που κυκλοφορούν για τα αγαπημένα μας comics, τις σειρές, και τις ταινίες. Πολλές φορές, αυτά που σας αποκαλύπτω αρχικά σαν φήμη, επιβεβαιώνονται λίγο καιρό μετά, και έτσι εσείς μπορείτε να λέτε με περηφάνια: «Το διάβασα πρώτος στο Comics In Greece

Έτσι και σήμερα, στα δίχτυα μου πιάστηκε η φημολογία που θέλει τον Bryan Singer, σκηνοθέτη των ταινιών X-Men, να έχει βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλεύει πάνω σε μια «ακατάλληλη» τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Red Sonja.
Το Bleeding Cool αναφέρει ότι ο Singer έχει κλείσει συμφωνία για συνεργασία με τον κάτοχο των δικαιωμάτων του franchise της Red Sonja, Luke Lieberman και τον Jason Taylor για μια νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη Red Sonja, η οποία προορίζεται για τα καλωδιακά κανάλια της ΗΠΑ όπως το HBO και το Netflix, για να μπορούν πιο άνετα να της δώσουν τον «ακατάλληλο» χαρακτήρα που έχει ανάγκη το project, προκειμένου να είναι επιτυχημένο.

Ο Singer θα είναι ο σκηνοθέτης και ο Executive Producer της σειράς. Εννοείται ότι και ο Luke Lieberman θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της, καθώς θα επιβλέπει το όλο εγχείρημα και θα είναι και Executive Producer. Σαν Executive Producers θα είναι επίσης οι Jason Taylor μαζί με τον Stephen L’Heureux.

Η Red Sonja έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στα comics το 1975, στο Conan the Barbarian #23, από τον συγγραφέα Roy Thomas και τον καλλιτέχνη Barry Windsor-Smith, και εμφανίστηκε και στη μεγάλη οθόνη σε δικιά της ταινία με τους Brigette Nielson και Arnold Schwarzenegger το 1985.

Έχω πολύ καλό προαίσθημα γι αυτή τη φήμη, και μεγάλη όρεξη να απολαμβάνω τη Red Sonja στη τηλεόραση μου τα επόμενα χρόνια… Είμαι σίγουρος πως αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, οι fans θα ανταμειφθούν με μια πολύ αιματηρή μεταφορά του χαρακτήρα στη TV, και θα μετατραπεί σε ένοχη απόλαυση όπως τόσες και τόσες πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Εσείς τι λέτε; Ανυπομονείτε; Να πιέσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου