Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ο Stallone στο “Guardians of the Galaxy Vol. 2”! Γουστάρετε;Είχε πάρει το μάτι μας μια φήμη τη προηγούμενη βδομάδα ότι ο Sylvester Stallone θα είχε κάποιο ρόλο στο “Guardians of the Galaxy Vol. 2” λόγω της θέασης του στα γυρίσματα της ταινίας, αλλά περιμέναμε κάποια επιβεβαίωση, καθώς πολλά λέγονταν και τίποτα δεν έβγαζε νόημα.
Τα καλά (;) νέα πάντως είναι ότι οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, και ο Sly θα παίξει στη ταινία! Έχει ήδη γυρίσει και μερικές απ τις σκηνές του μάλιστα! Δεν θα κάνει τον πατέρα του Peter Quill (θεός φυλάξοι!), ούτε θα δανείσει τη φωνή του στον Ego τον ζωντανό πλανήτη, όπως πολλοί υπέθεταν. Το Heroic Hollywood αναφέρει ότι ο Stallone θα είναι ένας από τους πειρατές του Yondu, οι οποίοι ονομάζονται «The Ravagers».

Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες ακόμα για τον ρόλο του Stallone, όπως το όνομα που θα έχει στη ταινία, ή αν οι Ravagers θα έχουν μεγαλύτερη ανάμειξη στο sequel του Guardians of the Galaxy, αλλά τις περιμένουμε με ανυπομονησία, και να ‘στε σίγουροι ότι θα τις μάθετε πρώτοι!

Εσείς πως νιώθετε για τη συμμετοχή του Stallone στο “Guardians of the Galaxy Vol. 2”; Πιστεύετε ότι θα δώσει κάτι διαφορετικό στη ταινία, ή τον φοβάστε λόγω του μονοδιάστατου «ταλέντου» του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου