Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Free Comics & Fanzine Fiesta! Η ανοιχτή γιορτή των comics!Με αφορμή την έκδοση του 2ου τεύχους Trashformers, η ομάδα της FatCut που εκδίδει τους Trashformers μας προσκαλεί όλους σε μια ανοιχτή γιορτή comics και fanzines που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/4 από τις 16:00 μέχρι το βράδυ, στο Cado Paradiso Upcycled Playground
Εριγόνης 3, Αθήνα.
Το Comics In Greece έχει τη χαρά και τη τιμή να συμμετέχει ενεργά σ αυτή τη γιορτή των comics, και σας προσκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας να έρθετε μια βόλτα να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα!

Ελάτε απ’ το τραπέζι μας και θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο Α3 print της Wonder Woman, φιλοτεχνημένο απ’ τη Νεκταρία Γιαννουλάκου σε φιλικότατη τιμή! Επιπλέον θα διανέμουμε στους φίλους μας δωρεάν το comic «Το πιο κρύο καλοκαίρι» με τρεις πραγματικές ιστορίες προσφύγων εικονογραφημένες από την Δήμητρα Αδαμοπούλου, τον Θανάση Πέτρου, και τον Γιώργο Τραγάκη, ευγενική προσφορά του Παραρτήματος Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ!

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου