Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

«Ύποπτες» φωτογραφίες από τη τηλεοπτική σειρά Riverdale…Είχαμε ακούσει ότι η τηλεοπτική σειρά Riverdale που είναι βασισμένη στα χαζοχαρούμενα comics του Archie θα είναι ανατρεπτική , αλλά τόση σκοτεινιά και παραξενιά δεν τη περιμέναμε η αλήθεια είναι…

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για το σενάριο αναφέρουν ότι όλοι οι έφηβοι πρωταγωνιστές θα έχουνε σκοτεινά μυστικά, όπως μια μυστηριώδης συμφωνία που κρατάει τη χαπακωμένη Betty Cooper στις μαζορέτες, και μια ανεξήγητη αιτία που εμποδίζει τον Archie με τον Jughead να είναι κολλητάρια.

Άλλο πράγμα όμως είναι να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter λογαριασμό του Archie Comics αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι το τηλεοπτικό Riverdale κάθε άλλο παρά χαζοχαρούμενο και ανάλαφρο θα είναι.

Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε ένα φαινομενικά αθώο πρωτοσέλιδο της Riverdale Register, της τοπικής εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια του Reggie Mantle. Κάτω από τη μεγάλη επικεφαλίδα για τα εγκαίνια της νέας καφετέριας της πόλης βλέπουμε ένα θεματάκι που πάει να περάσει στα ψιλά: «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΚΡΗΞΗ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ 10.»
 Αν υποθέσουμε ότι ο Archie δουλεύει στη κατασκευαστική εταιρία του πατέρα του, κάτι μου λέει ότι η κλασσική ατσουμπαλιά του Archie έγινε σκοτεινότερη.


Για το τέλος σας αφήνουμε τη πιο ανατριχιαστική φωτογραφία. Τι «λιχουδιές» να σερβίρει ο Pop Tate στο μαγαζάκι του; Μήπως αυτό που τρως ήταν κάποτε ο φίλος σου που έχει χαθεί μυστηριωδώς τις τελευταίες μέρες; Μπρρρρρρ…. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου