Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Έρχεται ταινία με τη Black Widow! (Μετά το 2019…)Ο κόσμος παρακαλάει χρόνια τώρα για μια ταινία με πρωταγωνίστρια τη Black Widow. Η ίδια η Scarlett Johansson που ενσαρκώνει τη Black Widow στη μεγάλη οθόνη έχει θίξει το θέμα πολλές φορές, οι Clark Gregg και Robert Downey Jr αναρωτιούνται και με το δίκιο τους γιατί δεν έχει γίνει πραγματικότητα ακόμα αυτή η ταινία, ενώ οι αδερφοί Russo έχουν δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να σκηνοθετήσουν μια ταινία Black Widow.Τις προηγούμενες μέρες, σε γκάλοπ για το ποιον Avenger θα θέλανε να δούνε σε δική του ταινία το 48% των ερωτηθέντων απάντησε τη Black Widow, ένα συντριπτικό ποσοστό αδιαμφισβήτητα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστο τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige ο οποίος δήλωσε ότι δεσμεύεται για τη δημιουργία μιας solo ταινίας Black Widow στο μέλλον. Το κακό είναι ότι το πήγε για πολλά χρόνια μετά. Εξήγησε ότι έχουν ανακοινώσει 10 ταινίες μαζί με το Civil War μέχρι το τέλος του 2019, και για το πώς θα κινηθούν μετά θα αποφασιστεί τα επόμενα χρόνια επειδή ήδη έχουν να κάνουν πάρα πολλά. Εκθείασε  μετά τη Black Widow σαν χαρακτήρα και τη Scarlett Johansson σαν ηθοποιό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η Black Widow είναι βασική Avenger και ότι έχει φανταστικές ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν και να οδηγήσουν σ ένα ξεχωριστό franchise.

Πολύ ωραία τα είπε ο πρόεδρας αλλά για μετά το 2019 ποιος ζει, ποιος πεθαίνει; Ξέρω ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να προσθέσεις άλλη μια ταινία που δεν είχες προγραμματίσει στο πολύ καλά σχεδιασμένο και μελετημένο MCU αλλά δεν είναι αδύνατον. Θα ήταν ένα σύγχρονο θαύμα, κάτι που μόνο η Marvel θα μπορούσε να πετύχει (το λέει και το όνομα της άλλωστε). Θετικό το νέο δεν λέω, αλλά πρώτον δεν ανακοινώθηκε η ταινία επίσημα, ο Feige είπε απλά δέσμευση, και δεύτερον είναι πολλά τα χρόνια της αναμονής, η solo ταινία Black Widow θα έπρεπε να είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα. Λέτε να γίνει κάποιο θαύμα και να τη στριμώξουν μέσα στην επόμενη τριετία; Θα σκλάβωναν ακόμα πιο πολύ τον κόσμο έτσι. Για να δούμε…

2 σχόλια:

  1. Τι να την κανουμε την black widow ρε παιδιά.. Μια ταινία inhumans περιμένουμε όλοι μας και το release date χάθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες εσύ φίλε μου αλλά ένα νόμισμα έχει δύο όψεις.Εγώ που μεγάλωσα διαβάζοντας τη ρωσίδα υπερκατάσκοπο θα προτιμούσα μία solo ταινία με αυτήν,ιδιαίτερα μετά την απογοήτευση του novel της(δες Black Widow forever red).Φυσικά αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και σέβομαι εξίσου τη δική σου.

      Διαγραφή