Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Επιβεβαιώθηκε η Cate Blanchett σαν Hela στο “Thor: Ragnarok”!Η πρώτη γυναίκα supervillain του MCU είναι γεγονός! Η Marvel ανακοίνωσε χθες το cast της ταινίας “Thor Ragnarok”, επιβεβαιώνοντας την Cate Blanchett σαν Hela, την Ασγκαρντιανή θεά του θανάτου!

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι η Tessa Thompson θα υποδύεται τη Valkyrie, ο Jeff Goldblum τον Grandmaster, και ο Karl Urban τον Skurge. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι ο Mark Ruffalo θα είναι κι αυτός στο “Thor Ragnarok” σαν Bruce Banner/Hulk!

Απ τις προηγούμενες ταινίες “Thor” επιστρέφουν οι Chris Hemsworth σαν Thor, Tom Hiddleston σαν Loki, Idris Elba σαν Heimdall και Anthony Hopkins σαν Odin. Οι Ασγκαρτιανοί Warriors Three (Fandral, Volstagg και Hogun) και η Lady Sif που εμφανίστηκαν στις 2 προηγούμενες ταινίες δεν ανακοινώθηκαν σαν μέλη του cast, αν και η Jaimie Alexander (Lady Sif) μας κλείνει το μάτι στο twitter και λέει να μην ανησυχούμε…

Η Marvel μας δίνει κιόλας ένα πρώτο δείγμα concept art απ τη ταινία, με τη Hela να συγκεντρώνει τις δυνάμεις της!Είναι πολύ ενθαρρυντικό που η Marvel αποφάσισε επιτέλους να εισάγει μια γυναίκα supervillain στο MCU! Η Hela είναι μια παντοδύναμη οντότητα με πολλές φιλοδοξίες και μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, και κανένας δεν μπορεί να την ενσαρκώσει καλύτερα από την απίστευτα ταλαντούχα Cate Blanchett!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου