Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Σας περιμένουμε όλους στο Comic Zine Fest 2016!To Comic Zine Fest είναι ένα Αθηναϊκό φεστιβάλ με στόχο την προώθηση των αυτοεκδόσεων. Με αυτοεκδόσεις κάθε είδους, κόμικ, μουσικά fanzine, κολάζ, artbooks και άλλα, καλεί το κοινό να ανακαλύψει αυτή την πλευρά της υποκουλτούρας, μίας ανεξάρτητης και πολύμορφης σκηνής δημιουργών. Έχοντας συνολικά σαράντα-πέντε συμμετοχές, στις οποίες συγκαταλέγονται αναγνωρισμένοι και μη Έλληνες δημιουργοί αλλά και μία συμμετοχή από την Τσεχία, σας περιμένουμε σε μία γιορτή της underground κουλτούρας. Σε ένα festival από ziners για ziners.
Πληροφορίες:

Διάρκεια: Σάββατο, 28 Μαίου με Κυριακή 29 Μαίου, 12:00 με 21:00
Διεύθυνση: Green Park, Μαυροματαίων 22, Πεδίον Άρεως
Επικοινωνία: facebook.com/events/1571549369839159/  
                         facebook.com/zinefestgr/
                         zinefestgr.wordpress.com/
                         zinefestgr@gmail.com
Youtube trailer: Είσοδος Ελεύθερη
Κάθε πρωτοβουλία στον χώρο των comics στην Ελλάδα είναι καλοδεχούμενη, την επικροτούμε και τη στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έτσι και στο Comic Zine Fest θα μας βρείτε παρόντες να βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας γι αυτό που λέγεται 9η Τέχνη στην Ελλάδα! Ελάτε απ’ το τραπεζάκι μας να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για comics και ότι άλλο σας αρέσει, και να περάσουμε μερικές όμορφες στιγμές!

Θα έχουμε και πάλι μια ποικιλία από υπέροχα prints με τους αγαπημένους σας ήρωες της Marvel και της DC που τα δημιούργησε αποκλειστικά για τους φίλους του Comics In Greece η Νεκταρία Γιαννουλάκου. Ένα σας λέω μόνο: Οι λάτρεις του Civil War θα ξετρελαθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου