Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Όλες οι αποκαλύψεις του "DC Universe: Rebirth" #1.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "DC UNIVERSE: REBIRTH" #1.

Όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επόμενη βδομάδα για να μάθετε τις κοσμογονικές αλλαγές που θα γίνουν για τους τίτλους της DC οι οποίες θα αποκαλυφθούν στις σελίδες του "DC Universe: Rebirth" #1, είστε στο κατάλληλο μέρος!Έχουμε και λέμε:


Επιστρέφει ο Wally West!

Και απ’ το πουθενά, βλέπουμε τον Wally West, νεότερο απ’ τη τελευταία φορά που τον είχαμε δει, να φοράει τη στολή του Kid Flash που είχε κρεμάσει 30 χρόνια πριν, και να εξυπηρετεί σαν αφηγητής του τεύχους.
Και όχι μόνο!

Ο Ted Kord, ο αγαπημένος Blue Beetle πολλών fans συναντάει τον Jaime Reyes, και ο Ryan Choi λαμβάνει ένα μήνυμα απ’ τον Ray Palmer να τον σώσει στο Microverse. Επιστρέφει επίσης ο Aqualad Jackson Hyde, και στρώνεται το έδαφος για την επαναδημιουργία της Justice Society of America και της Legion of Super-Heroes.


Πόσοι Joker;

Τώρα ξέρουμε γιατί ο Batman σοκαρίστηκε τόσο πολύ που έμαθε τη ταυτότητα του Joker όταν κάθισε στη Mobius Chair στο "Darkseid War". Δεν υπάρχει μόνο ένας Joker αλλά τρεις!Χαμένος χρόνος.

Το "DC Universe: Rebirth" #1 επιβεβαιώνει ότι κάποιος έκλεψε 10 χρόνια απ’ το DC Universe, το οποίο εξηγεί όχι μόνο το “New 52” αλλά και το γιατί έχουν αλλάξει πολλές σχέσεις, όπως βλέπουμε στις σελίδες του "Titans Hunt".
Σχέσεις

Μαθαίνουμε ότι ο Superman που υπήρχε πριν από το “New 52” επιβίωσε απ’ το "Convergence", άφησε γενειάδα, και κρύβεται με τη Lois και τον γιο τους Jonathan, ότι η Wonder Woman έχει δίδυμο αδελφό, κι ότι η αγάπη του Aquaman και της Mera μπορεί να αντέξει πολλές κοσμικές αλλαγές και reboot.
Κάποιος θα έπρεπε να παρακολουθεί τους Watchmen.

Και η μεγαλύτερη αποκάλυψη του "DC Universe: Rebirth" #1 είναι ότι ο κόσμος που δημιούργησαν οι Alan Moore και Dave Gibbons για το “Watchmen” έχει ενωθεί με το DC Universe. Υπονοείται επίσης ότι ο Doctor Manhattan ευθύνεται για τις αλλαγές που έγιναν με το “New 52”. Δημιούργησε μήπως ένα νέο σύμπαν όπως προσπάθησε να κάνει στο "Before Watchmen: Doctor Manhattan" #4;
Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής πριν από τη κυκλοφορία του "DC Universe: Rebirth" #1 την ερχόμενη Τετάρτη. Να είστε σίγουροι πάντως ότι θα υπάρχουν κι άλλες αποκαλύψεις στο συγκεκριμένο τεύχος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου