Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

THE KILLING JOKE + Μαύρο Φως @ Death Disco

Τα Reflections με αφορμή το release της animated μεταφοράς του Batman-The Killing Joke των Alan Moore (V For Vendetta/Watchmen) στήνει ένα ακόμα μοναδικό αφιέρωμα στην καλύτερη single published ιστορία που διαβάσαμε ποτέ από τα 1988 μέχρι και σήμερα!

Με κοινό άξονα το concept ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ & ΚΟΜΙΚΣ η βραδιά δε σταματάει εδώ! Οι Ηλίας Καρζιτζιανόγλου & Άρης Λάμπος με τη σειρά τους θα ανεβούν στο stage του Death Disco για να μας παρουσιάσουν το νέο τους κόμικ,ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ!

Λίγο πριν το τέλος της 3ης και σπουδαιότερης μέχρι τώρα εν ζωή σεζόν τα Reflections βάζουν σε ακόμα ένα έπος της 9ης τέχνης τη δική τους σφραγίδα με artwork, διαλέξεις - αφηγήσεις, artwork, προβολές και φυσικά ΔΩΡΟ κάρτες για όλους, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα καλύτερα εναλλακτικά & underground webzines της Αθήνας και γνώριμα πρόσωπα από το Comicdom και άλλους αγαπημένους θεσμούς!

Με τη συμμετοχή των:


Διαλέξεις (The Kiling Joke)
 
Μιχάλης Γεωργοστάθης (Fantasticon)
Smassing Culture
Comics In Greece


Ομιλία για το "Μαύρο Φώς

Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και Άρης Λάμπος


Καλλιτέχνες

Γιάννης Τζιώλος, Νίκος Μηλιώρης, Γιώργος Καμπάδαης, Άρτεμις Παπατσαρούχα, Jimmy Captain, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Σάκης Γκαρνέλης, Νίκος Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Πανταζής, Βαγγέλης Σαλευρής, Νικόλας Στεφαδούρος, Νίκος Σκαμάγκας, Κώστας Φραγκιαδάκης, Σπύρος Καραδενιζλής, και Jimmy Killingjimmy.

Με την υποστήριξη των Comics In Greece, Smassing Culture, Comicstrip, Ars Nocturna gothic books, Night Read Books, Jemma Press, Le Disque Noir,Anthem.gr, Mindhack.gr.


DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΠΕΜΠΤΗ 19/5/16 ΣΤΙΣ 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου