Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Ο Tom Cruise πήρε τηλέφωνο να παραπονεθεί για το πιλοτικό επεισόδιο του Preacher!Ακολουθούν μερικά spoilers για τη τηλεοπτική σειρά “Preacher”.

Ξέρεις ότι έχεις κάνει φανταστική δουλειά όταν α) ο κόσμος πεθαίνει στα γέλια στο πιλοτικό σου επεισόδιο και β) όταν λαμβάνεις τηλεφώνημα από τους εκπροσώπους του προσώπου που σατίρισες στη σειρά σου. Ε λοιπόν αυτά τα δύο συνέβησαν με τη προβολή του πιλοτικού επεισοδίου του Preacher. Το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί σε μερικά φεστιβάλ κι έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Αυτό όμως που έκανε τον κόσμο να πέσει κάτω απ τα γέλια ήταν μια σκηνή στην οποία διάφοροι ιεροκήρυκες ανά τον κόσμο ανατινάζονται… Που είναι το αστείο; Ένας απ αυτούς ήταν ο Tom Cruise, ο οποίος δεν φαίνεται να γέλασε και πολύ με το αστείο!

Ένας απ τους δημιουργούς της σειράς, ο Seth Rogen, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από τους εκπροσώπους του (του Tom Cruise) οι οποίοι απλά ρωτούσαν ποια ήταν η ιστορία. Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά… Νομίζω ότι άκουσαν γι αυτό. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του παρακολουθούν όλα τα site στον πλανήτη.»

Ο Rogen δήλωσε επίσης ότι δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με το θέμα που προέκυψε επειδή είναι δειλός και προσπαθεί να αποφεύγει αυτές τις καταστάσεις με κάθε κόστος.

Δειλός ή όχι, ένα είναι σίγουρο. Η πλάκα του στον Tom Cruise συζητιέται πολύ! Πρέπει να είναι ξεκαρδιστική σκηνή, και αφού έχει ενοχληθεί τόσο πολύ ο μάστερ της Σαιεντολογίας ανυπομονώ να τη δω!
Εσείς τι λέτε; Είχε δίκιο που το έψαξε τόσο πολύ ο Cruise;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου