Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Villains, Αναβάθμιση Στολής, και Michael Keaton! Ζουμερές φήμες για το «Spider-Man: Homecoming».Σας έχω ένα σωρό ζουμερές φήμες για την solo ταινία του Spidey, “Spider-Man: Homecoming” και δεν ξέρω από πού να αρχίσω!Πρώτον, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ταινία θα έχει 2 villains, τον Vulture και τον Tinkerer. Ο Tinkerer θα δημιουργήσει τη στολή του Vulture από τεχνολογία Chitauri η οποία έχει ξεμείνει απ’ τη «Μάχη της Νέας Υόρκης» που είδαμε στη ταινία “The Avengers”.

Επιπλέον, ο Tony Stark, θα κάνει κάποιες αναβαθμίσεις στη στολή του Peter Parker, και μία απ’ αυτές θα ονομάζεται  "web wings". Τα “web wings” θα εμφανίζονται όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Και τέλος, το Variety αναφέρει ότι ο ανεπανάληπτος Michael Keaton είναι ξανά σε συζητήσεις με τη Sony και τη Marvel για να παίξει τον villain στο “Spider-Man: Homecoming”! Οι διαπραγματεύσεις είχαν σταματήσει το προηγούμενο μήνα λόγω οικονομικών διαφορών. Είχε διαρρεύσει τότε ότι η Sony και η Marvel δεν θα άντεχαν και τα 2 κασέ των ηθοποιών, αλλά με τη συμφωνία τώρα του Robert Downey Jr τελειωμένη, φαίνεται ότι τα 2 studio επέστρεψαν με βελτιωμένη πρόταση για τον Michael Keaton!

Προσωπικά βγάζω 2 συμπεράσματα για όλα τα παραπάνω: 1)  Ο Vulture για villain και τα "web wings" στη στολή, φέρνουν τον Αραχνάκια πίσω στα 60’s και στις ρίζες του από Stan Lee και Steve Ditko, κι αυτό θα είναι υπέροχο αν γίνει πραγματικότητα! 2) Ποιος καλύτερος απ’ τον Keaton για να παίξει τον Vulture; Κανείς!!!

Μακάρι όλες οι παραπάνω φήμες να βγουν αληθινές και να χτιστεί η ταινία πάνω σ αυτές τις βάσεις. Με βρίσκουν 1000% σύμφωνο! Εσάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου