Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Είναι επίσημο! Το “Wolverine 3” θα είναι «Ακατάλληλο»!Ο παραγωγός του X-Men franchise, Simons Kinberg, επιβεβαίωσε αυτό που σας είχαμε αναφέρει τέλος Φεβρουαρίου, δηλαδή ότι το “Wolverine 3” θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Υποσχέθηκε επίσης ότι η τελευταία ταινία με τον Hugh Jackman σαν Wolverine θα είναι ριζοσπαστική, τολμηρή, και πολύ διαφορετική απ’ όλες τις άλλες ταινίες.Ο Kinberg δεν επιβεβαίωσε αν θα επιστρέψει ο Patrick Stewart σαν Professor X όπως φημολογείται έντονα. Για τη ταινία είπε ότι διαδραματίζεται στο μέλλον, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, και είναι βίαιη σαν ένα είδος γουέστερν. Ανέφερε μάλιστα ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Αφού το “Wolverine 3” θα είναι ακατάλληλο, θα διαδραματίζεται στο μέλλον, και θα μοιάζει με γουέστερν μας κάνει να υποθέτουμε ότι το σενάριο θα βασίζεται στην ιστορία “Old Man Logan” των Mark Millar και Steve McNiven, στην οποία βλέπουμε τον Wolverine να ταξιδεύει σε όλη την Αμερική, σε ένα δυστοπικό μέλλον που έχουν κερδίσει οι supervillains.

Μας χρωστάγανε μια ακατάλληλη ταινία Wolverine και επιτέλους μας τη δίνουνε! Έχω την αίσθηση ότι θα είναι η καλύτερη ταινία με τον Wolverine απ’ όλες αφού θα υπάρχει η ελευθερία να αποδοθεί ο χαρακτήρας του σε όλο το βίαιο μεγαλείο του. Συμφωνείτε;        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου