Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Η Brie Larson κοντά στον ρόλο της Captain Marvel.Λέτε η ταινία “Captain Marvel” να έχει άρωμα από Όσκαρ; Υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι η Brie Larson, που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού φέτος για την ερμηνεία της στο “Room”, είναι στα πρώτα στάδια διαπραγματεύσεων με τη Marvel για να υποδυθεί τη Captain Marvel στην ομώνυμη ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2019.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Larson είναι η πρώτη επιλογή της Marvel, κι ότι η ηθοποιός βλέπει τη πρόταση με καλό μάτι. Η Marvel παρόλα αυτά δεν έχει σχολιάσει τις παραπάνω αναφορές, άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκονται όλα αυτά.

Η ταινία Captain Marvel δεν έχει βρει ακόμα τον σκηνοθέτη της, αλλά οι Meg LeFauve and Nicole Perlman γράφουνε αυτό τον καιρό το σενάριο. Η Marvel θα ήθελε πολύ πάντως να έχει επιλεχθεί η πρωταγωνίστρια αρκετά νωρίς για να υπάρχει η δυνατότητα να τη παρουσιάσουν σαν χαρακτήρα σε κάποια ταινία πριν από το Captain Marvel.

Με χαροποιεί ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο να φορέσει η Brie Larson τη στολή της Captain Marvel. Η ερμηνεία της στο “Room” ήταν συγκλονιστική. Επίσης, η όλη φυσιογνωμία της και η αύρα που βγάζει προς τα έξω είναι 100% δυναμική, και πολύ κοντά στο θετικό πρότυπο για τα νέα κορίτσια που ακούει στο όνομα Captain Marvel. Μια εξαιρετική επιλογή απ όλες τις απόψεις! Συμφωνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου